Nemůžu spát :-(

28.07.2009

Ahoj berušky,
tak jsem od 4 hodin vzhůru, nemůžu vůbec spát, bolí mě záda a trošku v podbřišku :( Už jsem si dala i teplou vanu a moc to nepomohlo. Malá naštěstí kope, tak to budou nejspíš jen poslíčci. Kolem 5 hodiny jsem si ve vaně už říkala, ať se to radši rozjede a já snad už i porodím, protože to je fakt děsně únavný. Ale teď jsem ráda, že je o trochu líp, jsem teprve 34+2tt a ráda bych Adélku v bříšku dopekla alespoň do ukončeného 36.týdne. :girl:
Jak jste na tom vy???? Spí se vám dobře???? A co poslíčci????
Jinak už mám vše pro malinkou připraveno, chybí nám už jenom plínky. Postýlku jsem už i povlíkla a přidělala kolotoč, no už mi hrabe :) Ale chci mít všechno připravený a načančaný pro tu naši malou princeznu :c:

Ahojky Emi, jéé tak to ti teda nezávidím!! Že jsi tak nemohla spát!! Mě se to teda zatím nestává a poslíčky jsem taky zatím neměla- docela se bojím až mě první poslíčci překvapí :jawdrop: Jinak spím docela dobře ani čůrat moc nechodím max. 1 za noc! Tak at je ti líp a netrápí tě to! Adélka určitě ještě v bříšku vydrží! Držím palečky :one: A bezva, že už máš všechno pěkně pro princeznu připraveno. Pa pa :a:

Soucítím, já už několik týdnů spím strašně málo - kolem 4h za noc, usnu hned, ale pak každou hodinu na wc (malá ma hlavu už dost dole prý), žízen, apk než zaberu, a kolem 4-5h ráno už to vzdávám a už něco doma kutím. Takhle hrozný to už mám asi 3 týdny. Poslové mě zlobí jen přes den, dle námahy, a i méně než dosud bych řekla. Až nebudeme spát kvůli mimi - bude to ít nějaký smysl aspon, takhle je to k ničemu.

Ahojky Emili, to máš pravdu spaní dneska otřesný probudila jsem se ve 2 ráno a usnula na chvíli až v 5hod. no prostě paráda připadám si jako po noční, takže nebuj nejsi v tom sama.S těma políčkama nevím asi je mám ale jen tak málo že to ani neřeším.
Taky bych už nejraději smontovala postýlku moc se těším na to až ji budu pro toho mýho miláčka zdobit a ještě víc se těším až v ní bude konečně hajat:)

tak asi bylo něco ve vzduchu,protože já taky nemohla spát :n: !Hrůza! :jawdrop: Chodila jsem snad po hodině na záchod.....Pořád přemlouvám mimi,ať tam ještě nějakou chvilku vydrží....aspoň do konce srpna.....pak snad ty nervy nebudou takový....Musíme si všechny zářijky držet pěstičky :one: :one: :k: :s: :a:

Ahojky Emili, tak to jsme na tom stejně s tím spaním je to mazec, řekla bych že čím dál horší, pupíkem všude drhnu a když si koupím nové triči tak buď z něj rychle vyrostu, nebo ho ještě předtím stihnu zničit, tím jak se mi v určitých místech (břušku) udělají žmolky) dnes mě taky docela pobolívá podbříšek jako při měnstruaci, tak doufám, že to rozdejchám, ještě toho musím dost stihnout (pojišťovna, matrika, složit kočár, ještě něco nálo pokoupit) :00: no mazec, ještě musíme celej srpen vydržet tak to jsem si říkala naposledy včera když jsem fuňěla na sedačce :j)

ahojky,tak já jsem dnes taky spala hrozně........komáři,teplo,v ulici smích a rachot,bolí mě hrozně záda a ted je tu zataženo,takže docela na spaní,ale soused řeže dřevo.....to bych neusnula!!tak papa :j)

Ahoj, no spí se mi různě, dnes třeba to šlo, spala jsem do pěti, ale včera jsem se vzbudila ve tři, a to jsem pak v práci málem odpoledne usnula :-) Ale naštěstí zítra už budu na mateřské, tak nebudu muset řešit, že jsem se nevyspala v noci a pospím si, když se mi bude chtít. Já jsem dnes 33+6 a rodit budu císařem 26.8., takže bych tam Honzíčka taky ráda měla až do toho porodu, protože jsem četla, že v tomto období by určitě ještě měl dýchací potíže a neuměl by pořádně sát. Tak si pěkně odpočiň během dne a měj se hezky!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka