těším se jak malá holka :-)

28.07.2009

Milý deníčku tak jsem více než mile překvapená chováním svého přítele :-) v neděli večer jsem měla trochu depku - jsem 14 dni mimo domov (hlídám u rodičů psa) , čeká mě mamografie protože mi neteklo jedno prso dost to bolí a netvoří se v něm mlezivo :-( , malý je pořád příčně a placenta pořád nízko , pokud se mi jen o malinko vyhoupne tlak musím už teď cca 2 mesíce před termínem na císař :-( ... takže mě z toho všeho chytla depka ... volal mi večer přítel a poznal že jsem smutná ale neřekl nic.Včera ráno mě vzbudilo lepání na okno,koukám a nikde nikdo .. pak SMS "az se lasko vzbudis vyzvedni si me pred vchodem" koukám jako blázen,jdu dolů a vážně - jetam můj přítel , usmívá se a donesl mi snídani :h: vzal si v práci volono aby mohl být se mnou ... následovalo větší překvápko - říká mi "máme rezervovaný hotel na prodloužený víkend" nechápala jsem - byli jsme spolu někde snad jednou,taks i říkám že by moje hučení do něj že mě nebaví být doma zabralo? :-) a fakt .. nááádherný apartmá v hotelu se třema hvězdičkama na dvě noci ... jenom za přespání zaplatil 5000kč! :O nechápala jsem... a říkám co naší pejsi? (dva stafordi) měli jsme problém aby je někdo hlídal a Radek říká - v pořádku o ně bude postaráno v psím hotelu :-) no holky jsem z toho vyjukaná a hroooozně se teším :-) opravdu se mu tohle povedlo :h:

alespon na chvilinku zapomenes na trapenicko a pekne si to uzijete, a pritel je jednicka, drzim palecky

Byt tebou na mamografii nejdu, je to RTG zareni a po dalsie v produktivni prsni zlaze nic neuvidi....t.z ze to nema vyznam.
Spis sono prsou, aj ked v tehotenske prsni zlaze je tezke neco najit..., ale zanet nebo lozisko hnisu, to jde, ale co znam maminy co to mneli, rikali, ze to boli vice nez porod.
Jinak mas doma zlaticko, hezke gesto, to by se mi taky libilo.

In reply to by xenia

na tu mamografii mi vypsala žádanku gyndařka tak doufám že to bude ok , hlásila jsem jim že jsem těhu tak by snad neudělli nic co nesmí.... doufám dneska člověk nikdy neví ... uvidíme,ale hlavně se modlím ať to dobře dopadne ...

Ty jo, Kacko, to je nadhera. Poradne si to uzij a nemysli na starosti, at jsi v poradku psychicky, pak bude dobre i to ostatni! Jsem stastna za tebe, mas skvelyho pritele!

In reply to by Ajci

děkujuu :-) no zas tak skvělý není-trochu zlobil tak se snaží to odčinit :-) ale jsem šťastná ž eho mám :-) a užívat si to budu maximálně se vší parádou,říkám si že s malým se potom delší dobu nikam takhle nedostanu...

jé to je krásný, to si určitě zasloužíš za ta trápeníčka.... tak si to pěkně užijte :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka