co to bylo??

27.07.2009

holky je tu ještě někdo?zrovan jen tak sedím u PC a najednou silný jakoby kopenec a vzápětí lupnutí tam dole :O od té doby tlumené pohyby a cítím úplně u močáku pravidelné tepání :? co to může být? jen mi neříkejte že předčasný porod :r: je možné že se jen malý přetočil? až do teď byl totiž pořád příčně ... trošku se bojím , stalo se vám to někomu?

To lupnutí byly asi vazy. Mě to pořád takhle lupalo, když jsem vylejzala z postele a vždycky ve mě hrklo, že mi praskla voda. Sestřička v nemocnici mě uklidnila, že se pánevní dno atd. připravuje k porodu a roztahuje. Takže neměj strach a to tepání je určo škytavka!

to se mi taky stalo, lupanec jak cyp, tak jsem měla strach jestli si malá něco nezlomila, ale myslím, že tam jen tak řádí. Taky jsem se pořád sebe ptala kdy ta moje holčičky spinká, když sebou pořád mele a na posledních ozvech sebou taky mlela, přitom spinkala, museli jsme ji budit .....takže to bude pěkné šídlo.

Já si myslím, že se přetočilo, naší malé strašně často v bříšku lupaly klouby nebo co, taky jsem úplně hleděla, ale je v pořádku. Určitě to bude v poho.

to se ti tam určitě mimčo jen nějak přetočilo nebo něco.kolikrát si taky říkám co tam asi tak dělá,na holčinu je děsně agresivní v posledí době:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky