Otehotnet ci neotehotnet?

28.07.2009

Ahoj holciny, tak uz tady par dni brouzdam, biologicky hodiny mi busej, ze uz nedokazu myslet na nic jinyho, uz nemuzu ani poradne spat a tak vas prosim o radu a vase zkusenosti. Do konce roku chci byt v zahranici, cestujeme si po svete, ted jsme na Filipinach, jeste chystame Indonesii, Australii a Novy Zeland. Kdo vi, kdy se do sveta zase podivam, ale hodiny mi busej jako o zavod. Co myslite, je riskantni otehotnet na cestach a prijit na 1. kontrolu napr. cca ve 2. mesici? Nechtela bych nic zanedbat, ale uz si pripadam jako blazen, fakt nedokazu myslet na nic jinyho. Prosim reknete mi vase nazory, je to riskatni?

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak já těhu taky zjistila až v 2. měsíci. Mimi bylo plánované,takže jsem si jak mamlas co chvíli dělala testík,ale když pořád nic nebylo,přestali jsme se o tom s přítelem bavit. No prostě se na to zapomnělo. Pak jsem si všimla,že jsem to nedostala 55 dnů a bylo to. Takže si myslím,že úplně v pohodě. Papa a užijte si to cestování.

Ahoj, bohužel otěhotnět je docela pro většinu fuška, takže určo do toho jdi, ať můžete zkoušet co nejdřív. Nám se podařilo až 10.měsíc. Jít na kontrolu v 2 měsíci riskantní není. Ba naopak dr. bude rád, že na ultrazvuku už něco uvidí. Kontroly jsou pak po 4 týdnech. Tak hodně štěstí. :a:

ahojky, ja bych klidne do toho sla. Treba u me bylo zjisteno tehu v 8tt, coz mas zhruba konec 2 mesice a predtim na ultrazvuku videl jen zvetsenou sliznici, vse je v poradku a ted cekam kazdym dnem, kdy malej vykoukne na svet. Navic jsme se snazilkovali skoro 3/4 roku nez se zadarilo, takze vzhuru do toho, treba na cestach se zadari lepe nez u nas v CR doma v pelechu :s: :a: .Ala

In reply to by Alaa

Ahojda, moc dekuju za podporu, musim rict, ze jste me vazne potesily. Ja o tom premyslim kudy chodim a to posledni co bych chtela je ohrozit zdravi miminka nebo svoje. Ale taky myslim, ze to nepujde hned. Vcera jsem dobrala posledni prasky a ty dalsi baleni uz tedy asi necham schovane v lekarnicce:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka