Ahuj

25.07.2009

Ahuj deníčky a holky,
tak jak se máte takhle při sobotě? já nic moc!
Včera jsem byla v kině na Harry Potterovi a bylo to super. Přijeli jsme domu, tka kolem 12 a já si šla hned lehnout, jenže.....nemohla sem celou noc spát, honí se mi najednou, zničeho nic představa, že to nezvládnu a tak podobně. Už se to některé z vás stalo, že se prostě toho prvního miminka bojíte, abyste to zvládli, i když se na něj moc těšíte?
Díky zatím papa

Kino závidím. Já se hrozně těším na říjen na 2 bobule :-) Bobule jednička byly super, byla jsem na tom v kině tehdy s těhotnou kolegyní, to je sranda, teď se tam dokutálím já :-)

Ahoj,bojíme se všechny,to je normální.Já jdu do toho po druhé a mám akorát obavy,jak zvládnu rozdělit lásku mezi dvě děti.Dceři bude 9let a tak to pro ní bude obrovská změna,tak z toho mám já obavy.A neboj se ,1.dítko je paráda a velká změna v životě,ale nádherná...

Ahoj Niky, každá máme z toho určitou obavu,áť je to první nebo druhé nebo třetí. Víš,ono až se ti mimi narodí,tak budeš tak šťastná,že všechny obavy brzy zmizí. Neboj se,nemysli na takové a užívej si těhulkování!!! :one: :°: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka