Tak jsem volala dr

24.07.2009

Mluvila jsem tedy jenom se sestrickou a jsem objednana az na 3.8.pry je pani doktorka po dovolene,takze tam maji neskutecne narvano.tak musim vydrzet.treba to do ty doby dostanu a nebo se stane zazrak a budou //
Copak planujete na vikend?me milacek odjel na 2 dni na rafty,panska jizda,takze jedu v sobotu s mamcou, tetkou a sestrenici do prahy na nakupy.tak zase roztocime penizky ;)
Mejte se krasne at vam utece posledmi pracovni den a krasny vikend

Ahojky, taky jdu k ní až 7.8. :D tak kéž by šlo o //! Jsem omylem smazala zprávu s tvým číslem, tak jsem se už nemohla ozvat ohledně toho "pytlíčku" - jestli ho vlastně budeš ještě vůbec potřebovat! :D tak mi ho kdyžtak zas písni ;)

Já jdu k doktorce ve st.29.7. taky jsem měla zpoždění a místo MS jen slabé špinění a TT test stále negativní,ted budu až do úterý v práci od rána do večera tak aspon příjdu na jiné myšlenky a ve středu šup šup k paní doktorce a pak kdyžtak :|-|: na novo.Tak se měj a příjemné nákupy :a:

Ahoj Kačí,tak hlavně,abys už věděla na čem jsi..ta nevědomost je na nic..tak přeji at se už brzy ukáží dvě // :a:

Ahojky Káťo, držím pěsti, ať ta mrcha :spid: nepřijde. Určitě spíš přijde zázrak v podobě //. Já budu mít víkend v duchu oslavy narozenin. Akorát nevím, na co se vymluvit, že nemůžu pít. :°°//: Na začátku týdne na mě vyjukly dvě //, tak to nechci podceňovat.

ahojky kacenko, doufam ze te to uz dlouho nebude napinat a vyskoci na tebe // ;)
takze damska jizda? to me milacek jede pristi patek az pondeli takze bude damska jizda u me :) se svagrovou atd a pařbička dlouho jsem nidke nebyla :ww:

Kači, tak budu držet pěstičky a myslet na tebe a doufám, že jak se za týden vrátím, tak tě najdu mezi těhulkama. My jedeme zítra na týden na Jižní Moravu na dovču, už se nemůžu dočkat. tak se tu měj hezky a víš jaký je tvůj úkol????

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj holky, jsem tady teprve chvili, ale strasne to s vami obema (a nejen s vami) prozivam. Drzim vsechno, co se drzet da, aby z toho byly //!!! Tfuj tfuj :one: :one: :one: :one: :one:

Určitě to nic nebude jen Tě mrňous napíná a nebo to je ta hnusná mrcha :spid: a to snad né. Pořád držim palečky :one: !!!!

Prcek bude teď nebo později, musíme holky něco pro ty své ratolesti vydržet. My jedem na víkend za našima na chatu, tak nám tam taŤka ugriluje nějaké dobře nakořeněné masíčko tak jak to umí jen on. Mňaminky mňam.

no budeš těhule, jináč to ani nejde prďolko... každopádně prašulky pořádně roztoč... to se musí... no my na víkend ani nějak nic... dnes taková menší oslava,ale nebudu pít tak snad vše bude cajk....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka