Je mi smutno :-(

26.07.2009

Deníčku a těhulky nebo maminky po dlouhé době na mě padl smutek. V pátek jsem zašpinila a dneska znovu, tmavě hnědě. To může být ten hematom, to bych přežila, ale proč mě budily v noci bolesti? Může to být tím, že si spím na břichu? :( Nebo mám zánět? Začínám panikařit a to se na mě nepodobá...
Jsem konečně ve 13tt - podle utz 12+2.

Mamči měly jste takové prolbémy? Napiště, že jo... já už totiž fňukám a nemyslím na ty, co jsou na tom hůř a to už je se mnou špatné. :n:

:*[]:

to bude zase v poradku, zkus zachovat klid at se moc nevystresujes....ja mela neco podobneho presne v tvem tydnu (a to jsem si rikala hura preckali jsme tech krizovych 12tt..) slabe jsem krvacela a pak spinila cca 2dny a pak zase krvacela a spinila....nakonec jsem lezela 14 dni uplne v klidu v posteli a preslo to. Dr mi rekl, ze to muze byt nizko polozenou placentou, ale ta je nizko polozena skoro u vsech v tomto tydnu.
Muze to byt cokoliv, nikdy nevi presnou pricinu...mozna jsi se moc namahala? uklizela atd? Musis se co nejvic setrit a hlavne neboj, bude to dobry, je to opravdu strasne casty. Jeste me napada jestli jsi nemela obdobi kolem menstruace, to se taky stava mirne spineni. papa :a:

In reply to by Martta

je moc fajn. Já taky hodně krvácela, bylo to hrozné, ale už vím, že hematom se dá ustát i s tou bolestí. Jen jsem teď měla několik dní klid a když jsem začla špinit, říkala jsem si - ajaja hematom je zpátky, ale kdyby nebylo té divné bolesti, neřešila bych to. Jiná než tehdy... ale díky :k: jsem určitě klidnější a bude to dobrý, vím to :-)

Ahoj Andělíííno! Na začátku těhu se pořád něco děje..je jasný, že jsi na nervíky, strachuješ se o jedno krásný zlatíčko. Ale pokud bych já chtěla uklidnit, určitě bych zašla k mudr, od toho tu jsou..že jsou nepříjemní? Tak se ozvi, je logické že máš strach o sebe a hlavně miminečko! Jak já říkám, líná huba-holé neštěstí ;) Myslím, ale že budete oba v pořádku, kdyby se dělo něco závažnýho už by to tvé tělo poznalo..byl to jen planý poplach. Omez hajáníčko na bříšku a trénuj ležení na boku. Já jsem byla do 13tt uzlíček nervů..pořád jsem se strachovala..čekám dvojčátka tak to bylo dvojnásob o nervy. Teď jsem 16+6 a zlatíčkům se daří dobře, snažím se dost odpočívat, jíst dost vitamínů, dělat co mě baví a nenervovat se(ale co si budeme povídat někdy je to nemožné). Takže Ti přeju pevné nervíky a uvidíš jak se ti to v únoru 100x vrátí :cc): . Krásnou neděli :k: den Sharonka :-)

Ahoj, nic si z toho nedělej, nebuď smutná - já jsem si tím taky prošla. V 7. týdnu z ničeho nic (když sem seděla) jako by praskl míček s krví a já letěla na pohotovost. Už jsem to vše viděla černě, protože o hematomech sem před tím neslyšela :jawdrop: . Ještě během prohlídky jsem krvácela, ale mimi bylo v pořádku. Během prohlídky mi našli ještě další hematom a řekli, že buď se vstřebá (to je ta příjemnější varianta) nebo opět praskne. Naštěstí se ten druhý vstřebal a teď už jsem na konci 27tt a klučík je v naprostém pořádku :h: . Tak si nedělej starosti, nemusí to být tak strašně, jak to vypadá! Na kontrolu si ale raději dojdi ať má dušička klid a užiješ si zbytek víkendu!!! :k: :k: :a:

KLÍÍÍD :h: :h:
beruško, jeslti tě to tak moc trápí, šupajdi do nemocnice! ať máš klid. Neboj, to určitě nic není, aspoň ti toho malýho kulihráška ukážou na UTZ :e):
Ale neboj, to je normální! Kdybys věděla, jak mě bolelo břiho na začátku těhu (až do 15tt) napiš odpoledne, jak je! a nebo jak ti to dopadlo v nemocnici :w:

In reply to by Lenis

jo :-) Chlupatému jsem volala, že uvidíme co bude, až přijede z práce, je připravený vyrazit. Ale pokud bude líp, přičtu to zlobivému Piškoťáku a hormonům - už teď je to lepší, ještě, že Vás mám! :k: :k:
Určitě dám vědět co a jak Lenisku :-*

Ahoj těhulko. Já prošpinila i prokrvácela celé své druhé těhotenství. Nejdříve jsem měla do 3 měsíce normálně v termínu slaboučkou menstruaci a pak další 3 měsíce subchoriální hematom. Ten praskl a pak se znova udělal. Doktoři mě uklidňovali, že to není nic neobvyklého a nakonec se mi narodila v termínu zdravá holčička. Tak nebuď smutná. Miminko potřebuje šťasnou maminku. Kdyby nebylo něco v pořádku, už by si s tím tvoje tělo poradilo dříve. Pa a hodně trpělivosti

In reply to by Janicka Panda

hrůza a děs človíčku... je to taky moje druhé těhotenství, první jsem probrečela v depresích a druhé proležím s vložkou mezi nohama... ale nevadí, jen ať to Piškoťátko zvládne a v únoru bude po všem :) Děkuju za odpověď, jsme to ale statečné holky co? :k:

Ahoj, já jsem měla taky hematom a stejně jako ty jsem začala špinit. Přisuzovala jsem to tomu, že ze mě odchází. Je fakt, že na dalším ultrazvuku už vidět nešel. Já jsem se snažila už od 10. týdne nespat na bříšku - i když jsem ještě žádné neměla. Spi radši na levém boku - uvidíš že se to zlepší. Hlavně klid, dokud nekrvácíš tak je vše OK :)

In reply to by Mojinka

ne nekrvácím a už doufám nebudu, protože před třemi týdny jsem si té červené bestyjky užila až dost. Děkuju Ti za uklidnění, budu se snažit spát na boku (já už se podpírám peřinou, ať se v noci nevzbudím na břichu) no ale vzbudím se na něm vždycky a peřina pode mnou :-) Asi si vyrobím nějakou konstrukci co mi v tom zabrání :-) Děkuju :k:

In reply to by Andělína

no já jsem si pro jistotu dala pod hlavu ještě jeden polštář - a to je pak těžké otočit se bříško. :///: držímpalce ať už máš všechno ok.

Ahojky! Tak přesně vím o čem mluvíš. Tohle jsem měla taky od začátku těhu. Našli mi hematom,byla jsem na udržování v nemocnici. Když mě pustili domů z nemocnice ještě jsem trochu špinila a bolesti? ty jsem měla taky. Když jsem to řekla dr. řekla mi,že to může být tím jak se mi zvětšuje děloha. Prostě jsem si užívala se vším všudy. Dneska už si na to ani nevzpomenu. Malé je 7 měsíců a vše je OK. Neboj to bude v pohodě. Hlavně bych to taky raději řekla své dr. ať máš klid,že jsi nic nezanedbala. Držím palečky a neplakej to mimískovi nedělá dobře a tobě to taky nepřidá. Pa pa :a:

In reply to by princezna.32

nevíš, jak se mi to dobře čte, to jsem škaredá co? Ale halvní je, že Ti to krásně dopadlo a dopadne i mně!!! Dr. to kdyžtak zítra zavolám. Kdyby bylo moc zle, což doufám nebude, skočíme odpoledne na pohotovost, ale já nerada takhle jančím, doktoři jsou pak nepříjemní :( Díky Ti za odpověď :k:

In reply to by Andělína

Neboj určo to dr. pochopí a pomůže Ti jsou tu přeci od toho. A to spaní na břiše? Stejný problém jakoty jsem měla i já. Jinak se ani pořádně nevyspím a od začátku těhu jsem musela spát na straně nebo zádech,ale byl to děs,protože mě bolely kyčle a záda prostě všechno a tak jsem se nvyspala stejně. Neboj vše bude dobré a držím palečky ať je vše OK. pa

In reply to by Andělína

Dovolím si připsat,že procházím tím stejným.Jednou špiním pak kapu pak teču pak zase špiním.Je to pěkně o nervy.Jsem v devátém týdnu lítám taky furt po doktorech a prý je to v pořádku.Beru lék medrol na revma a ten prý ztenčuje cevní stěnu při dlouhodobém užívání.Takže každý "kakání" následuje trocha špinění když víc zatlačím.Ale jak sama říkáš není nad to,když si o tom popovídáš s ostatními.Už Tě tady sleduju dlouho vždycky se s manžou smějeme jak vtipně píšeš příspěvky a taková pohodová mamina ta to musí mít všechno OuKej.Držím Ti pěsti moc moc Lelulka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky