ahojky holky,kupoval někdo golfky v Polsku?a od kolika s epohubují ceny?zhurba?

25.07.2009

vm,že je to rozdílný..jen orientačně

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak já jsem se jela podívat do Polska na kočárky a hned jsem odjela domů se sporťákem. Pak jsem se dívala na netu a tam byly ceny od 3500kč a výš. Já ho koupila za 3000kč. Takže jen 500kč rozdíl.

In reply to by tehnoikstreeme.go

něvíš jak tady můžu vložit fotku? Nějak to tady nemůžu najít. Chtěla jsem Ti to poslat :-(
Tak jsem to našla na netu,ale jsou tam škarédé fotky :-(. Já mám ten zelený. Je fajn,že tam je pultík jak u mimi,tak u mami. Věškeré přihrádky mám zaplněné. Prodavačka mi sice tvrdila,že má 7 kilo,tak jsem ho brala všemi deseti,ale když jsem se pak na net dívala,že má 10kg,myslela jsem ji,že ji zastřelím,ale co. Jsem s ním spokojená. http://www.babykocarek.pasaz.cz/detail-229751-sportovni-kocarek-evo-qua…

In reply to by tehnoikstreeme.go

tak mě to taky říkali.Ale je fakt,že než si na to zvykneš. Otázka pár minut. Z patníku nesjíždím na přední kolečko,ale sjedu s ním až těma zadníma. a pohoda. Když zase vjíždím na patník,tak se jen otočím zády k patníku a zase ho vytáhnu po těch dvou kolečkách. Ale jde to i vjíždět tím předtím. Jen můsíš opatrněji. Už mi to ani nepřijde. Když jdu do obchodu-perfektně se mi s tím zatáčí do uliček,právě tím kolečkem. Kočárek otočím i v užší,jelikož se otočí skoro na místě. Takže já jsem spokojená.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka