Píchání v boku

24.07.2009

Ahoj holky prosím o radu občas mě píchá v pravém boku a vystřeluje to až k pupíku nebo naopak do zad či třísel.Chvilkama je to taková tupá bolest,pak to začne píchat a pak to ustane.Tak jsem se chtěla zeptat,jestly s tím máte některá zkušenost.A jestly se s tím dá něco dělat (cviky,tablety?)Na první gyn. vyšetření jsem objednaná až 17.8,ale říkala jsem si že jestly to bude přetrvávat tak půjdu dřív.

Křeče a bolesti jsou na počátku těhu normální, natahují se vazy a rovná děloha, to prostě bolí. Kdyby se přidala teplota - bacha na slepák. Často zlobí takhle větříky - a zvlášt máš-li zácpu. Já měla v .týdnu zrovna křeče šílený, jsem ani nemohla stát rovně, a sedala si na bobek na ulici. Kdyby začalo špinění, které je sice v prvním trimestru taky dost běžné, tak raději jed se nechat skouknout k dr. klidně na pohotovost.

Přesně s tím jsem mazala k doktoru asi v 16. týdnu. Měl podezření na slepák.. nechali si mě v nemocnici na pozorování, ale nakonec na nic nepřišli. Nařídili mi akorát hladovku a krmili mě kapačkama. Zkus odpočívat a dej si pozor na jídlo, aby to nebyly zaražený větry..
Nejspíš to ale je jen to, že se ti tam dělá místo na prcka a zvětšuje se ti děloha..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka