?

24.07.2009

Ahoj holky mam dotazek...mam mensi pneumatiku na brisku...myslite ze kvuli tem speckum budu mit vetsi brisko? nebo to je naopkak lepsi neco takoveho mit?:))

taky jsem se dostala s nových mužem do pohody a navíc moc dobře vaří:). Takže mám taky asi tak 10 kilo navíc za poslední skoro 2 roky (z 56 asi tak na 70, hmm tak to je asi i více než 10kg), takže mám taky pneumatičku. Ale na druhou stranu se mi o moc vylepšil výstřih. tak jsem si až říkala, zda náhodou nemám původní podprsenky trochu malé :qu: . Ale neřeším to, aspoň se mimísek bude mít dobře, až tam bude. Z.

ahoj, tak já jsem měla před těhu celkem 2 pneumatiky :c: , tím pádem to na mě nešlo dlouho poznat. Nevýhoda byla jen jedna a to, že Dr. nedokáže pořádně zaostřit 3D UTZ kvůli silnější stěně břišní - ale i tak to jde na fotce dobře rozpoznat, co je oko, ucho atd :dance: . Jinak jsem v 32tt a mám pořád o 5kg méně než před těhu - Emička žije ze zásob... :s: :s: :s:
:a:

Ja jsem prave behem roku pribrala 8 kilo a uz to neslo dolu. mela jsem 63 at ted mam 71..tak ted jsem takove krev a mliko jedine co se mi na tom libi ze se mi zvetsili prsa s 2 na plne 3ky :qu: ...

In reply to by Tynik

Ahojky, ja mam skoro 10kg navrch oproti minulemu zacatku tehu, mam 68kg, mam trosicku strach, pretoze strie mam a ked pripocitam tak 10kg navrch to je 78kg, neviem ako to skonci, ale stale si hovorim, hlavne nech sme v poriadku.
1x som bola v 6. mesiaci a nemala som skoro ziadne brusko, ale to som zhodila v 1. trimestru 7kg, teraz iba 1-2kg.
Uvidime, kazde tehotenstvi je ine.

Ahoj já než jsem otěhotněla tak jsem taky měla menší pneumatiku a bříško jsem moc velký neměla.Moje ségra byla naopak dost hubená a bříško má dost velký.Ale každá ženská to má jinak,tak uvidíš.

To ničemu neva naopak když se malinko před otěhotněním přbere nedělají se pak tolik strie. :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka