máte to některá?

24.07.2009

Ahojky jsem těhu 3 měsíc a poslední dny mám potíže s dýcháním mívala jsem je i před těhu ,protože mám ohablý zádový svalsvo a měla sem bloklou hrudní páteř když se chci nadechnout tak musim jakoby zivnout mysite si ze je to od patere?predevcirem mi to nahazoval ceou me porkrubal,ale zatim zlepseni necitim.tak jestli je mozny ze to ze mam pocit ze se nemuzu dodechnout dela pater poradte dik:)nekdy sem to mivala pred tehu a ted mela dlouho klid.nekde sem cetlaze na zacatk tehu je dusnost zpusobena vetsim objemem krve a zmenami tak nevím čemu to soudit...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já měla to samé a taky jsem na to trpěla před těhu. Byla jsem na plicním a tam vše v pořádku a tak jsem zašla za kardiologem a ten problém našel. Nejde o nic vážnýho a časem by se to mělo spravit. Mam tam něco tenčího, než by mělo být a věkem to prý bude zesilovat a já snad budu dýchat bez problému. Bylo to někdy tak otravný, že jsem nemohla a ni spát, měla jsem pocit, že se snad udusím. V době těhu jsem to měla častěji a měla jsem strach o mimíska. No naštěstí ho to neovlivnilo. Problém s dýcháním u těhulek je většinou až ke konci těhotenství a raději bych si zašla na vyšetření.

In reply to by Ivik77

Já u kardiologa byla a ten nic nenasel jen sinusovou tachykardii ,ale tu jsem měla uz drivale na plicnim sem nebyla ale v breznu sem prodelal 3 narkozy a mivala sem to i pred tim tek si mylsi mze pred narkozama me vysetrili dobre kev a vsechno a ze kdyby problem byl s plicema mela bych ty problemy porad a ne jen obcas a navic by se mi v narkoze ukazal nejakej porblem a ja je mel v jednom tejdnu 2 a o dva mecice dly dalsi a byli to 2 hodinovy operace takze si myslim ze spis ta pater..

In reply to by M.edulinka

Dělal ti i ultrazvuk? Protože než mi ho udělal, tak nic nenašel. Jinak já to mam taky občas, třeba celé měsíce nic a pak třeba i 14 dní v kuse, nebo jen dva dny. Na plicním mi chtěla vsugerovat, že to mam z nervů, ale já jsem kolikrát uplně v klidu a příde to z ničeho nic. S páteří problém nemám a nikdy jsem neměla. No je to někdy dost nepříjemný a jak píšeš,tak abych se nadechla, musím vyvolat zívnutí. Prostě se nemůžu tak nějak z hluboka nadechnout.

In reply to by Ivik77

jj dělal m komplet kardio vyšetření i s ultrazvukem srdce který mám naprosto v pořádku.Kamarádka dělá na kardiologii sestru tak mi to domluvila přímo z nějakým doktorem dobrým,kterej děla jen na jipce tak snad je fakt dobrej.mela jsem i holtera a ten jim ukazal v 18:45 169 pulsu,ale to vim ze sem si to vyvolala sama sedela sem a premyslela co bych delalak dyby to se mnou seklo a ja tu byla sama.jinak mi doktor rekl ze mam rychlejsi srdecni akci a ze to nektery lidi mivaj jenze jak sem tehu tak se vysadila betablokator vadi miminku a srdce pracuje dobre napadlo me bud ty zada coz asi jo protoze v dobe rehabek sem byla uplne ok a nebo tim jak sem vysadila betablokator mam nahradu co se muze brat v tehu kdyz by bylo nejhur ,ale zatim se to drzi takze ho neberu rikal ze pro mimiska by bylo nejlepsi nebrat nic.a navíc mám ty záda po mamce ta jednou v noci vyletěla do okna že se dusí že má infarkt ze ji boli na hrudniku a bli to zda je to pekny svinstvo.nemocny plice by to delali porad ale ja treba az na dnesni noc v noci normal spim takze si myslim ze plicema to nebde a navic kdyz se prej dusis jak ze fakt se plice dusí tak ti promodrávaj rty.

dala ti na to neco? nebo je na to dychani neco? upravi se to,nebo ja uz nevim,cely hrudni kos me boli! jsem z toho nanic! napis jo,papa mamka kačka

In reply to by OLIVIE

Já jsem to na gynde jeste nerikala a ty??jsem z toho taky na nic kdyz sem cetla o plicnich emboliich v tehu tak jsem se nejvic bala.a mas to treba cely den ze se musis tak blbe nadechovat?nebo i noci?ja na dnesek skoro nespala jak sem mi blbe dychalo no hruza

Já jsem to mívala taky. Před i během. Já to měla od páteře. Neboj,ono to za chvíli přejde. Navíc přijdou větší problémy s dýcháním :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky