kdy jste kupovaly postýlku?

24.07.2009

hezký den všem těhulkám :) .Mám dotázek. Ve kterém týdnu jste kupovaly postýlku? Mám teď možnost koupit takovou, ktrý se mi bude hodit do ložnice, ale nevím, jestli nění brzy. Jsem dnes 18+5tt. Nejsem pověrčivá, ale přítel se mě ptal, jestli není na postýlku brzy.

myslím že postýlka ti smůlu určitě nepřinese, pokud nejsi pověrčivá tak vzhůru do nákupů.
Pokud se něco má nedejbože stát tak to určitě neovlivní to že sis právě koupila postýlku
My jsme jí byly kupovat včera protože končí katalog IKEI a neměla bych jistotu že tuhle sérii budou mít i v přístím katalogu.
Takže jak píšou holky určitě jí běžte koupit

Ahoj,jestli máš možnost výhodného nákupu,určitě neváhej!!Já mám postýlky už zamluvené u kamarádky a začínám 17 tt,brzy už si je budu muset vyzvednout,ale já pověrčivá jsem,tak je nechám složené a zatím je uložíme k manželovým rodičům :s: Jestli máš možnost,udělej to taky tak.Hezký den Lea

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

právě pořád nad tím uvažuju, jestli do toho obchodu zavolat a objednat ji, nebo ne. Přítel mě trošku zviklal.. Víš ona je přsně taková, jakou jsem chtěla. Z masivu - buku, je mořená na barvu olše (takovou mám i velkou skříň i komody v ložnici) a má úložný šuplík. Fakt podle mých představ

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak nám postýlku chtějí koupit mí rodiče-prý si jí máme vybrat a oni jí koupí i s matrací. už si to zamluvili. A týden na to s tím přišli rodiče přítele :s: .

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no, to asi nepůjde. ségra má 2leté dvojčata, takže spoustu věcí budu mít po nich. Oba monitory dechu, autosedačky (jedna bude u přítele v autě, druhá doma - kdyby se něco stalo a potřebovali by jsme na rychlovku někam jet..)Vaničku budeme mít po holkách, spoustu oblečení (budu kupovat jen soupravičku do porodnice a pár kousku oblečení na zimu a například k doktorce). Záleží jak bude můj prcek velký. Musím se v oblečkách po malých prohrabat. Je blbé, že jsou holky narozené v dubnu a byly maličké, a já to čekám v prosinci. Takže si myslím, že využijeme max bodynka, dupačky a věci na doma. Ven asi těžko... Takže přítel říkal, že asi jeho rodiče přidají na kočárek. Tak uvidíme. Jsem ráda, že mají jeho rodiče zájem. Švagrovi rodiče mají prdel ve zlatě, ale jsou to kolenovrti. Já jsem do ségřiných holek vrazila tak 65tisíc, o našich ani nemluvím, takže se nestydím vzít si kopu věcí pro moje malé. Byla by hloupost kupovat vše nové. po holkách jsou ty věcičky jako nové

Ahoj, tak já teď končím 18. týden a mám taky skvělou možnost koupit postýlku za super cenu. Určitě jdu do toho. Příští týden jdu na velky UTZ a když to dopadne dobře, tak si jí určitě bereme. Za ušetřené penízky můžu koupit na mimi něco jiného.

Ahojky, jsem 21+4 tt, máme za sebou velký UTZ a genetiku, vše vyšlo ok, tak jsem pomalu začala nakupovat nějaké věcičky pro mimi. Já bych tu postýlku pořídila, když by to bylo možné tak bych si ji zatím nechala u rodičů nebo u známých, ale myslím, že úplně brzo není... Páček H.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky