Potvrzeno :))) !!

24.07.2009

Právě jsem se vrátila z gynekologie a paní doktorka mi potvrdila těhotenství !!! Prý je tam zatím jen maličký gestační váček, jen asi 3,5 mm. Holky, a teď se podržte, prý tam možná vidí ještě jeden !!!!! Ještě je moc brzy, za 14 dní jdu na kontrolu, udělá znovu ultrazvuk a budeme vědět víc. To snad není možný !!! Já jsem fakt těhotná !!!! Nevěřila jsem, že tohle budu říkat, ještě to ani neumím vyslovit :)))).

Dnes v noci jsem měla horečku 38,5 C, to prý v těhotenství nebývá, prý to může být horkem, ale já normálně teplo snáším velice dobře, tak nevím.

Nemůžu se soustředit na práci, ale musím. Tak holky, jsem ráda, že patřím mezi vás !!! Katka

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Lucyje

Nojo, věděla :)). Já to taky tušila, jen jsem to nechtěla řvát nahlas, kdyby náhodou ne :). Doktorka mi taky nevěřila až na ultrazvuku .... řekla ... vidím gestační váček v pravé dutině děložní ... ta minuta než to řekla byla nekonečná. Kdyby řekla, že tam nic nevidí, položilo by mě to.

zatím fakt tápu, co jíst a co ne. Jsem hodně bylinková a zjišťuju, že jen málokteré bylinky se dají užívat. Musím vše prozkoumat.

In reply to by Slunko

ahoj taky mi dr řekla že vidí na uzv gestační váček 3mm takže jsem štastná že jsem těhu!!ale v noci jsem začala slalabunko krvácet tak sem byla znovu u dr a dala mi utrogestan na udržení plodu.Mimi je zatím v pořádku.Bojím se že o mimi přijdu.Stalo se to už nekteré??,Holky pište mi nebo se zblázním strachy.nemůže to být tím že mi dělala stěry z čípku?

ahoj, moc gratuluju. Musíš teď na sebe dávat pozor. Pokud máš vnoci horečku a druhý den ti taky neni úplně dobře, tak ratši zůstaň doma. Zatěžuješ organismus a může to mít špatnej vliv na miminko. Tak se nepřetěžuj a odpočívej....

Tak to gratuluju!!!! Já jsem taky neuměla říkat, že jsem těhotná, bylo to takový divný říkat o sobě...tak se držte, ty i mimi(miminka) a opatruj se.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka