BŘÍŠKO

30.12.2007

Tak sem dávám své aktuální bříško které mi dneska fotil manžel v těch zelených kalhotkách to třetí foto je mé vlastní a asi týden staré,ale to je valibuk:-DDD

In reply to by miky

měřím asi 165 a váha kolem 57 kg,
jo, nevlezu, byli jsme nakoupit a já se nevešla mezi dvě auta, tak jsem je musela obejít, protože bych uravala zrcátka, a dneska jsem jeli k našim a tak jsem zaparkovala a nemohla jsem se dostat z auta, zapomněla jsem, že si tam musím nechat více místa, tak jsem jela zaparkovat do ulice :-)))))))))

In reply to by fekiska

no já to věděla.Já mám 168 a vážila jsem 66kg takže mám pravdu heč.Jinak to chnapu manžel zastavuje taky tak nějak abych vylezla a nebo čekám někdy raději až vyjede a i tak funím jako parní lokomotiva když nasedám a vysedám jsem zvědavá co budeme dělat v 8měsíci.

In reply to by Kasandra

Ooo děkuji,ale Kasandro kde si nechala brýle?:-DDDKdyby jsi mě viděla na vlastní oči ve spodním prádle tak změníš názor mám celulitidu i na bocích jako myslím pod rukama když je dám podél těla.Jsem dost zešpěkatěla tak,ale beru to z rezervou.

skoro stejny termin :) tak jestli chces porovnat,podivej se do meho blogu mam tam taky fotku... :)) mam myslim vetsi :))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka