od kdy je viditelne embryo na ultrazvuku?

23.07.2009

Ahoj holky,
chtela jsem se zeptat, jake mate zkusenosti s prvnim ultrazvukem. Ja byla vcera v 5t+6 a jeste nebylo videt ani embryo. Pouze gestacni sacek a zloutkovy vak. Pry ze jeste nema ani 2mm! Nicemene doktor me utvrzoval v tom, ze pry to vypada "nadejne". No nevim, jak si tady tak ctu vase prispevky, tak spousta z vas videla embryo na UZ uz drive. Dekuju za nazory. Jsem z toho dost nervozni, zvlaste po zkusenostech s jiz jednim neuspesnym tehotenstvim.
Majda

Ahoj Majdi, já byla zrovna dneska poprvé u doktora, jsem v 6tt a při prohlídce jsem nesměla ani dýchat, aby bylo něco vidět, ale opravdu se tam cosi hýbalo. Když jsem se doktora zeptala, jestli by mi mohl dát snímek, začal se smát, že je tam jen "flek" ... vůbec nepochopil, co to pro mě znamená... Na další kontrolu jdu 18.8. tak to už snad něco uvidíme :) :) Držím palce, aby vše vyšlo :)

Ahoj, jsem na tom podobně - dneska jsem byla na UZ, měla bch být cca 5+5 tt a tak ještě nebylo vidět - jen ten váček, v terý měl 3mm a ted už 7, takže prýn roste a že neni vidět je plně normální. Vydrž a uvidíš, že vše bude v pořádku. Držím palce a dej vědět. Já jdu na další kontrolu 4.8.,tak to už ho snad uvidim i já :-)

:) Holky, diky moc za povzbuzeni! na dalsi kontrolu mam jit zase v utery 28, tak snad uz to tam uvidim:-))
Majda

Bud v klidu Majdo, ja byla na prvnim utz v 5+4 a taky byla videt jen dutinka a vacek, uvidis, ze priste uz uvidis fazolku, hlavne klid ju? :a: :h:

In reply to by Janicka Panda

Ahoj holky, já byla dneska poprvé a bylo tam :qu: , tlouklo mu i srdíčko :\x: . Radostí se z toho klepu ještě te´d. Doktorka ho taky změřila a podle ní jsem 5+6 tt, takže to souhlasí i s mým propočtem. Je to něco úžasnýho. Byla to taková tmavá oválná skvrna v tom něco bílého, co se hýbalo a to bylo to mimi, jak mu tlouklo srdíčko.

In reply to by Dzakynka

to vám závidím, mě bylo vidět na ultrazvuku jen váček a v něm fazolka nebo spíš tečka, ale srdíčko nic... doktorka říkala, že to obvykle už v šesti týdench bývá vidět, ale že taky ještě nemusí a že by to zatím brala jako v pořádku. sice jsem tady jásala v jiné diskuzi, že jsem těhotná, ale teď se bojím :-(
dnes jsem byla u doktorky úplně poprvé, teprve mi brali poprvé krev, tak uvidím, jaké budu mít hodnoty

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka