Nová? Nemůžu se vzpamatovat :)

23.07.2009

Zdravím všechny snažilky, maminky i těhulky. Rozhodla jsem se zaregistrovat, protože už několikrát jsem si vás pročítala a líbilo se mi tu. A najednou mám i "důvod" se přihlásit. Vyšly mi dva pozitivní těhotenské testy, ten před třemi dny jen slabounce, ten dnešní má už tmavší čárku, ještě ne tak jako kontrolní, ale je silná !! Pořád nevím, zda je to pravda, nemohu uvěřit. Moc jsem si to přála, ale když čtu, kolik to stojí někomu úsilí, nemohu uvěřit, že by se nám to povedlo takhle rychle. Dle výpočtu od poslední menstruace bych měla být v 5tt+3 !! V pondělí chci zajít k doktorovi, protože pořád nevím, na čem jsem - jestli mi to potvrdí, tak se zblázním :))). Od včerejška je mi špatně od žaludku, nejdřív jsem myslela, že je to jen z přemíry celozrenné pizzy, ale dnes to pokračuje, a do toho hrozná bolest bederních zad, až k zadku. Pořád musím ležet, je to hrozný. Ještě k tomu jsem dnes dělala zkoušky na řidičák na motorku, a najezdila jsem asi 25 km na kole, vůbec mi to nejelo, nebylo mi dobře, nejsem ve své kůži. V noci jsem se zpotila, bojím se, aby to nebyla nějaká chřipka, která způsobí pozitivní test, ale sna dne, dělala jsem Mamatest, na který jsem slyšela jen chválu.

V pondělí dám vědět, zda s vámi pokračuji. Holky, jsem tak napjatá a pořád se chodím dívat na ten test :))))

Katka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jé, holky, kéž byste měli pravdu :))). Nemůžu myslet na nic jiného. V noci jsem skoro nespala a pracovní morálka je na nule, a to mám práce že bych tam mohla být týden den i nocí. Z téhle stránky bych těhotenství uvítala, začíná mi doba neurčitá už za pár dní a práce kde jsem už mě tak netěší, takže by to byl takový přirozený únik na tohle období a případně bych se mohla vrátit "po" tom nepříjemném období. Jsem praktik, ale přiznám se, že jsem si to tak přála - dostudovat, tak dva roky pracovat a pak otěhotnět. Jen ta svatba mi tam zatím chybí. Ale to je prkotina proti těhu....
Jak to vzal váš přítel/manžel? Já se trochu bojím jeho reakce, občas chce, občas cítím, že moc ne .... jako by to bral, že je to "nutnost", přitom je mu 29 a mně 26, už je na čase a mateřské pudy do mně buší jak o závod :))

In reply to by Slunko

Já si myslim,že můžu v klidu gratulovat.Mamatest jsem si dělala dokonce nějaký ten den před očekávanou ms,páč jsem už měla podezření :-) Přítel z toho byl na větvi.Mě je 21 jemu 22,taxme si mysleli že to bude brnkačka otěhotnět a povedlo se asi po 4 měsících,tak už mezitim pochyboval o své plodnosti.Takže ho pozitivní test překvapil a první na co se zeptal čí to mimi je,trouba :s: Ale těší se.Neumí to moc dávat najevo,taky mi někdy přijde že mu vadí že mu to změní život...Ale věřim že až bude toho špunta držet v náručí,tak už nebude pochybovat jestli to bylo dobře nebo ne :)

In reply to by Lucyje

Tak jsem mu to před chvílí řekla. Nejdřív se začal smát a směje se pořád. Prý je rád, že to bere tak nějak přirozeně jak to jde. Ale prý jsem mohla ještě měsíc počkat, chtěli jsme býka :)))). Tak snad až o tom bude přemýšlet názor nezmění. Občas utrousí, jestli jako budu moct ještě někdy něco dělat když budeme mít děti, a proč ty děti rostou tak dlouho, abychom mohli cestovat a tak.

Ale jak Lucyje píšeš, doufám, že za těch 9 měsíců a až ho bude držet v náručí v sobě najde ten správný pocit.

Uvidíme. Katka

In reply to by Slunko

já právě žádného býka ve svém okolí eznám, proto jsem se ptala ;) já jsem beran a přítel ryba... býci by měli být bojovní, ale ne jít za každou cenu,jako třeba berani, že ;)

In reply to by madamecrazy

přesně tak, já nejdu hlavou proti zdi, ale když mám bojovat za spravedlnost, tak neznám kamaráda :)))). Jsou to mírumilovní lidé, milují přírodu a ctí ji, mají rádi svůj klid, ale potřebují jistoty a materiální zázemí, jinak jsou nervózní :).
Pokud se mi narodí únorátko/březňátko, měla by to být rybka, to je můj otec, ve kterém se dodnes nevyznám :)). To je ale ještě daleko :)))))

In reply to by Slunko

no tak to je hezká charakteristika, to bude z Juli asi fajnová slečna ;)
ryba je můj přítel a je opravdu strašně nekonfliktní a trpělivý :)

Já na začátku si udělala kupu testů, byl to vlastně jediný důkaz toho, že tam mimi je. Nic si z toho nedělej, je to normální stav po tom krásném zjištění. A mě bylo špatně, ještě jsem ani nevěděla, že jsem těhu a do toho ty tepla a zkoušky, nedivím se, že ti nejni dobře. Mě by to položilo i netěhu

Tak to gratuluji, mamatest je opravdu dobrý, vyšel mi pozitivní a to jsem to zkoušela tehdy taky dost brzo. Je to jakoby nedávno, co jsem s údivem hleděla na ten proužek a teď už z toho mám 9. měsíční šidlo Matýska.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka