Zvysena teplotka...

23.07.2009

Ajojte:)...vcera aj dneska mam malinko zvysenou teplotu 37,1-37,2...tak nevim jestli na me neco leze anebo to nejak souvisi s tou moji slabouckou druhou careckou? :?

ahoj, odpolední teplota vůbec nic neznamená, ani se nedá říct, že bys měla odečíst 0,5 stupně a dostaneš ranní. Teplota se zvyšuje tělesnou aktivitou. Ona je dokonce jiná, když zaspíš. Jednou jsem to schválně zkoušela. Měřila jsem v 6 hodin ráno a pak kolem osmé aniž bych vylezla z postele a ta v osm byla vyšší. Proto se má měřit každý den ve stejnou dobu.
Tess

Ahojky,já když jsem ted naposledy čekala na ms,tak mi tady poradila Kesjinka at si změřím BT,normálně odpoledne a odečtu tak pět stupínků a to prý je pak přibližná ranní teplota..měla jsem 37.6..čili ranní bt 37.1 a stejně jsem to pak za dva dny dostala.Tak to je jen takový příklad,že ani to ještě nemusí nic znamenat.Tak přeji at i ta ranní teplotka je pěkně vysoká :one:

Ahojky, a to jsi měřila klasicky v podpaždí? Jestli jo, tak si myslím, že to nic není, mrkni na teploměr jaký je tam horko ;) to můžeš být taky trošku přehřátá..... pokud jsi měřila v pochvě a byla to bazální teplota hned ráno po probuzení, tak by to klidně mohlo mimíska znamenat :one: jinak já těhu jsem, ale teplota (bazální) mi vylezla na 37 jen jednou jedinkrát........ ;)

In reply to by Tynik

aha... já jen, že případná zvýšená teplota (aby vypovídala o mimískovi) musí být ráno než vstaneš z postele :one: a i tak, já těhu jsem a jak říkám 37 jsem měla asi jen jednou, takže ta zvýšená teplota ho nutně nemusí znamenat :n:

pokud se jinak cítíš dobře a fakt ti nic není a přesto máš klasickou teplotu jak píšeš,tak b to skutečně mohl být i :cc): ...Já v těhu měla pořád 37,1-2 a také mi nic nebylo..Držím palce :one:

In reply to by Tynik

můžou být také těhotenství..Já jsem byla 2x těhotná a z toho jednou žádné bolesti a jen nepřišla MS a při druhém těhu je nepochybovala dle bolestí v podbříšku,že mrcha přijde,ale bylo to také těhu,ale bohužel nedopadlo..Držím palce!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky