Koupání na veřejém koupališti

23.07.2009

Ahoj holky, chodíte některá na veřejná koupalitě? Já bych chtěla dnes jít, můžu bez obav? Jsem 21 tt.

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Lucyje

rybníky samá sinice rozhodně ne, ty kamenný přírodní jezera jsou podle mě monžá i čistší než koupaliště, ale za to studeněnší :-).
Tady u nás v okolí jsou zas zatopený břidlicový lomy . Ael jsou volně v lese, sprcha veškerá žádná, takže taky bych tam v těhu plavat nešla.

ahoj, když jsem čekala své první dítě tak jsem od června chodila na koupaliště (byl to rok 2006 a děsná vedra-termín jsem měla koncem července. Takže jsem byla 2 měsíce před porodem. Už jsem do bazénu nevlezla. Jen jsem se u bazénu sprchovala. Ale ty jsi teprve v půlce těhu a pokud nemáš žádné problémy tak se koupat běž. Samozřejmě musíš dát většího bacha-aby na tebe nikdo neskočil a nebo tě nechtěně nekopl do bříška. Prospěje ti to na záda. Jen nedoporučuju jezdin na toboganu-ale to si myslim že víš...také si dej bacha na prochladnutí. doporučuju aby sis vzala dvoje plavky a po vykoupání se vždy převlékla. V těhu je jednoduché prochladnout, zánět močáku by nebyl zrovna moc příjemný

In reply to by JaMiOn

Ty vedra si pamatuju, tvrdla jsem s malým (duben 06) kvůli nim doma. Asi jako teď s druhým (duben 09) :smich:
Loni jsme na koupák párkrát zašli a bylo tam spousta těhulek, v různých stádiích těhu. Ale to nebyly až takový vedra...

ale coby ne, ale musíš dát pozor hlavně aby jsi nenastudla, takže v žádným případě nezůstávej ve studených plavkách někde ve stínu v průvanu, a po koupání se vždy pořádně osprchuj Na tohle je nejlepší nudy, než dojdeš k dece jsi suchá a můžeš se oblíknout :s:
a necho´d do žádný tlačenice, jestli je tak nadupadný jako v železným brodě, tak bych si to odpustila, nevíš kdy tě rozblázněný desetiletý dítě omylem kopne do břicha.
Jestli nemusíš plavat, tak běž radši k řece a namoč si nohy, to můžeš s jistotou úplně klidně.
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka