Testík

24.09.2007

Tak předevčírem mi testík ukázal hóoodně slaboulinkou čárečku. Byla jsem hrozně šťastná a moc jsem se těšila až si dnes udělám další TT pro kontrolu, mno a ona se tam mrška tentokrát neukázala tak jsem moc zklamaná. Ale stejnak si myslím své- že jsem v tom :-)Proč bych teda měla zpoždění 14 dní? Rozhodla jsem se že si v práci nechám nabrat krvičku na HCG a bude to jistější, než tápat v nejistotě a trnout kdy se zadaří a budou tam //

Je taky možné, že jsi ten druhý testík udělala špatně (jako to bylo v mém případě) a ten další už stál za to!! Tam muž na mě svítily dvě tučné čárečky! A to jsem si test dělala hned druhý den (po tom pokaženém)! Takže buď v poho! Já bych udělala ještě testík!!

Ahojky.Taky jsem měla slaboulinkou čárku a těhotná jsem nebyla.Každopádně nechvátej a udělej si test znovu třeba za 3dny,ale radši ranní moč.

ja si test nikdy nedelala.. kdyz jsem sla k doktorovi, byla jsem si skoro jista ze tehotna jsem a on to jen potvrdil. ale taky si myslim ze pokud tam byla tak se muzes radovat :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já taky a ostatní to potvrdily apak i doktor a krev a UZ a už to bylo:)

In reply to by kralinda1

No teda holky, to je rychlost. No mě to večer nedalo a musela jsem si udělat další testík a byla tam zase ta slabounká čárečka a byl to Best 2 a to jsem právě někde četla na internetu že to jedný taky pořád od téhle značky takhle ukazovalo a nakonec to dala počůrat psovi a čárka se tam objevila taky. Ale děkuju za podporu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka