tak at vas dlouho nenapinam

22.07.2009

teste dopadl vcelku dobre...rozhodne neni v negativnich polickach, ktere znamenaji problemy s plodnosti...takze je v te pozitivni stupnici...sice neni uplne nejvys, je tam asi deset policek a je treti od konce, ale je tam...navic jsme nenechali moc dlouhou pauzu k odberu...takze by to treba bylo i lepsi...ale podle testu je to ted v norme a v poradku - jak mnozstvi, tak pohyblivost, tak i mnozstvi tekutiny....

no a v tom pripade to tedy nese jednu negativni zpravu a to, ze je tedy problem ve mne...achjo, holky..zhruba za dva tydny posupajdim k doktorce a povim ji o tom spineni v cele druhe pulce cyklu a reknu ji, at s tim neco dela a taky ze nebyla ovulka...achjo..

holky, myslete na me...ted uz to bude 12. emsic snazeni, tak uz jde do tuheho...navic ted vsude vidim miminka, pripadam si jako paranoik, pronasleduje me to...nemuzu zapnout tv, otevrit casopis..myslet na to nechci, ale vsude na me ciha nejake mimi

holky, dekuju...urcite pomazu k foktorce..jestli mi nastve, tak se radeji vratim k predeslemu a omluvim se mu

Taky jsem odpověděla do původního příspěvku s grafem :one: je nás tu fůra co neovulujeme a bereme nebo brali jsme na to léky....... tak držím palec :one: :h:

Ahojda Mesiah, můžu se zeptat, jak jsi sehnala ten test plodnosti? Moc díky za odpověď a držím palce, ať vše dobře dopadne a Ty se můžeš chlubit svým bříškem i miminkem. N.

In reply to by Naděnka

nemas zac...tak alespon vis kde je problem...nas prave nechce doktorka poslat na spermio driv nez po roce a pul, tak jsme si takhle vypomohli sami a je to...sice to asi neni az tak velka slava, ale na oplodneni je to ok a dostacujici...a kde je u tebe problem? ja mam rozhazeny hormony

In reply to by meiah

Jak nechce poslat na spermiogram? S tímhle mě už doktoři pěkně serou (pardon). Nejlepší je, když o Tobě rozhoduje někdo, kdo už má doma dvě děti, myslí si o Tobě, že jsi v podstatě totální hysterka a tvrdí Ti, že rok ještě nic není, jiní se snaží i déle.... Bla, bla, bla. Co je mi do ostatních. Já jsem se rozhodla, že chci dítě pokud možno hned a nechci se chlácholit tím, že je na tom někdo možná hůř. Tý jo, to jsem se rozjela. Chtěla jsem Ti jen napsat, že na spermiogram můžeš jít sama (teda partner), bez doporučení. U nás to bylo to první, co jsme po třičtvrtě roce snažení udělali. A s výsledky jsem potom šla za svým gynekologem.
Kde je u mě problém právě nikdo neví. Spermiogram na jedničku, ovulace probíhá, endokrinologie taky super, žádné záněty, nemoce, jsme nekuřáci, .... a nic. Ještě chvilku počkáme, cvičím totiž teď Mojžíšovku, tak snad pomůže, a kdyby ne, tak v lednu půjdeme na umělé. Snažíme se už rok a čtvrt a nejsme oba nejmladší... Tak držím palce, ať je mimi co nejdříve na cestě. N.

In reply to by Naděnka

nedivim se, ze jsi se tak rozjela...presne tohle je muj nazor..oani doktorka je postarsi, takze ma svy deti doma jasny...ale s tim nic nenadelam...sere me to...chjo...urcite se vam zadari...budu na tebe myslet...treba je to jen nezpevnene panevni dno a cvicenim ho posilis..i pokud to zitra dostanu, tak jdu k doktorce a vse ji reknu..chjo

Odepsala jsem ti už na příspěvek s grafem, určitě máš hormonální problém, tipuju že to bde chtít Clostík a Utrogestan - je tu klub Clostilek, co taky neovulují, nebo se s tímto lékem snaží ovulovat, tak se s nima pak můžeš taky radit :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka