cvičení v těhu

22.07.2009

Ahoj holky chtěla jsem se vás zeptat zda někdo (ještě)intenzivně cvičíte nemyslím těď těhu cviky ,ale třeba brusle,spinning či orbitrac.Nebo kdo cvičíte tak jak a co-díky Iva

Timčo, já necvičím nikde, chodím jen na těhotenský cvičení. Ale přestavujeme byt, takže mám pohybu až až...

já jsem vždycky běhala, takže jsem si ještě tak do pátého měsíce popoběhla, ale ne tak pravidelně, jako předtím, a spíš takovým indiánským během, ale měla jsem problém, že jsem si na těch pěti km musela tak třikrát odskočit, pak už spíš rychlou chůzí. Potom trochu na orbitreku, ale v těch posledních měsících už to fakt moc nešlo, ale teď si snad půjdu zaběhat, abych porodila- teda ještě mám čas- 37tt- tak příští týden to zkusím. Myslím si, že, pokud nemáš žádné problémy a bříško ti to dovolí, že můžeš, teda, aby to nebylo nějaký nebezpečný, třeba nehrozil pád apod.

byla jsem zvyklá sportovat, nic mně nebolelo, vynechala jsem vždy jen cviky na bříško... na konci 6. měsíce jsem toho nechala, protože mně začínaly bolet vazy dělohy a cvičení pro mně přestalo být příjemné...v 7. měsíci jsem ještě doma 3x týdně posilovala, pak už jsem nesportovala a jen odpočívala, abych při porodu nebyla "ztuhlá"... sama pocítíš, co ti bude příjemné - tělo si řekne :-)

Ahoj, já jsem se vším skončila až na ty brusle. Ale zase na druhou stranu pokud ti to lékař schvaluje a ty se cítíš skvěle, tak proč ne. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka