ACH TY HORMONY.-))

22.07.2009

holky jak jste na tom s chutí na sex?já byla ještě do nedávno k nepoužití a ted bych mohla a chtěla pořád,je to normální?.)) :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

tohle já mám opačně.Zezačátku těhu bych mohla 3x denně a teď mi přítel říká že už mu umřel protože se o něj nestarám :s:

chuť teda taky moc nemívám ale když přijde tak obrovská, ale posledně manžel ucítil jak ho tam dole kope do prstů a je teď z toho takovej přešlej že sám moc nechce :///: má strach že mu tam ubližuje

In reply to by miriamka

Tak tomu rozumím u nás je to podobně,oči by chtělo ale tělo ne, je na něm znát že se bojí aby prckovi neublížil,minule se mi trošku opřel o břicho a ten muj malej lump ho začal kopat a bylo po.............

napodobne do tedka sem abolutne nemela chut a mojeho uz to docela stvalo a pak sem se probudila s takovym pocitem ze chci a ten pocit mam cely den od vcera :s: a to zachvili vstoupim do 24 tydne :qu:

Tak to já se když byla těhotná tak jsem se sexovat nebála to se bál jen můj manžel. A když jsem měla tak 2týdny nebo týden před termínem tak jsem to mému manželovi ten sex znechutila (ale jen na chvilku a na oko) to co jsem mu rekla tak jsme se pořádně pobavili a pobavili jsme ti i celou rodinu a známe. Njn malej hlavou dolů tak jsem si dělala srandu z méhu může že z našeho miminka děla nedobrovolně gaye a tak porůznu. Vůbec není důvodu se bát sexovat. Ba naopak si u toho člověk užije spoustu legrace :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

nejsi divná.-)taky mám starch o malou jestli ji to nějak neva.-)ty nárazy.-)zrovna něžný nejsme.)) :00:

Ahoj, já to mám obráceně. Asi do 27tt jsem měla chuť pořád a teď už moc ne. Možná je to tím, že od 27tt mě sex trochu bolí... Nevím, čím to je :?

tak to máme stejný,dřív mě to dokonce bolelo,ale ted je to super...jenomže se bojím,protože mě pokaždé chytne křeč do lítka ,auuu:s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka