Ležení na zádech

22.07.2009

holky, jak to máte s ležením na zádech? já tak trávím čas u notase a telky a nedělá mi to potíže. někde ale to nedoporučují, tak jak je to tedy?

tak jsem se taky zaobirala touto otazkou a nastesti jsem prisla na odborne diskuze, kde pisou ze se muze lezet na zadech a kdyby se to mimi nelibilo tak to da najevo.... je to pro me nejpohodlnejsi poloha :s: :j)

In reply to by Danzy

ani si neumím představit jak jinak ležet, když to nevadí. teď mám ležet pánví nahoru, malá je moc dole a to jde na boku špatně :d zajímalo by mě, jak se pozná, že se to miminku nelíbí? že sebou začne mlít? to nemusí znamenta, že se mu něco nelíbí nebo ano? :)

tak já ač mám 16,5kg nahoře :pig: tak spím pořád ještě na břiše, váhu mám totiž rozloženou všude, takže to břicho není zase až tak velké... no úplně na břiše teda ne, spíš tak na půl břiše a napůl na boku, nebo někdy na boku, snažím se občas uléhat na levý bok jak se uvádí, je to dobré na trávení a prý pro placentu i když je to divné, protože na druhou stranu se říká že ležet na srdíčku není dobré :? Na zádech ležet umím, ale neusnu tak, nejsem na to zvyklá, ale u tv tak ležím, nemám s tím žádný problém. Jen mám teda samozřejmě výš hlavu-na polštáři.

Teda jak si pročítám všechny ty odpovědi, tak si říkám, že jsem šťastný člověk! S ležením na zádech problém nemám, teda taky to nevydržím dlouho, ale je to příjemná změna... (manžel mě pak musí občas budit, že chrápu, když usnu na zádech :s: :s: :s: ) No a co se týče chození na WC, tak v noci většinou nechodím vůbec, to jen když se před spaním hodně napiju. A spím tak 10 hodin v kuse!!! Doufám, že to ten náš prcek zdědí po mě a bude taky tak dobře spát.

Ahojky, taky jsem to slyšela, že by se ted na konci těhu nemělo spát na zádech! Ale to přeci neovlivníme v noci třeba spíme na zádech ani o tom nevíme! :D Já, většinou ležím furt na boku, ale lehnu si někdy v noci i na záda když už jinak nemůžu :s: Když ti to nevadí na zádech ležet tak si myslím, že to nevadí! :a:

holky, vůbec vám ty noci nezávidím. chrním jako zařezaná a wc 1 max 2 když se nacpu melounem. mám dobrou průpravu ze stres.období :) ale myslím, že dělá hodně zdrav.matrace s roštem. když ležím na boku na rozložené sedačce, kt se nepřizpůsobí, šttípe mě bok. ležení na levém je dobré i pro trávení. jen tedy se nesmíte nacpat na noc, mi to v leže nikdy netrávilo..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:) a co si vypodložit břicho nebo i nohy polštářem? pak se ti váha líp rozloží... nespím na polštáři, mám takový placatý váleček, zvednuté malinko nohy. a když jsem si kvůli trávení zvedla záda, v teplé noci mi ráno natékaly ruce.. s tím čůráním fakt nevím, za den vypiju 2-3 litry vody, na to je močák zvyklý už dlouho. naštestí malá si s ním zatím moc nehraje jako většině tady .. :)

Já se přidávám. Jinak než na zádech se nevyspím. Když si lehnu na bok, tak by mi malý prorazil pěstma tříšla, vykopnul žalůdek nebo rozrazil pánev... Také se mu hrozně líbí když ležím na břiše s tím, že ležím na kojícím polštáři a v tom prostoru mám bříško - je to velmi příjmné, ale hodně si odpočinou zádíčka.... Na boku vůbec nevydržím, asi se mi nějak žežvejkávaj žebra, protože pak nemůžu vůbec dýchat a hlavně mě žebra bolí i samy o sobě

Ahojky,jak já vám závidím,že můžete ležet aspon chvíli na zádech :'zz): Mé noci jsou přímo hororové,musím ležet pouze na levém boku a to bohužel nevydržím celou noc,jelikož pak mám proleženiny po celé délce těla.A když se překulím na záda bo druhý bok hned je mi na zvracení a to nemluvím o chození na wc bo kopancích:jawdrop: Takže všeho všudy naspím tak 1,5 za noc a ráno vypadám jak "zombie" :spid:.....Snad už to máme za pár :\x:

In reply to by LIUNKA

Ahojky, tak to máme podobné. Já spím tak 2-5 hodin denně a to né v kuse... když už se uvelebím a malý přestane na chvilku kopat, tak musím na záchod. Když si dojdu na wc, lehnu, tak zas začne kopat. Když přestane a zas můžu spát, tak opět záchod... Ještě 4 týdny - já už to nezvládám :-)

Ahojky,tak mě se taky leží strašně dobře na zádech,na bocích mě mimčo vždycky strašně kope-jen občas mu to yhovuje :-) Takže minimálně půlku noci prospím na zádech :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka