Hlaseni po 2 dnech

21.07.2009

Mily denicku a holciny, :\x: tak do dneska ms nedorazila.obcas me pobolivaji bradavky a ted dva dny me vecer dost picha v pravo v podbrisku,ale zjistila jsem ze to jsou asi vetriky.po vypr..ni :j) je po bolestech.tak nevim....
jinak na testiku je furt jen / a pochybuju ze se tam nekdy vyrisuje i ta druha :\/:
Premyslim cim by se mi mohla zpozdit ms,ktera mela byt vyvolana ultrosem,ale nic me nenapada,ve stresu nejsem,nachlazena taky ne. Cim by to tedy mohlo byt???
uz me to cekani a nejistota zacina stvat,radci bych se chtela znova snazit a nejradci bych teda ty //
snad se nekdy vsecky dockame,ne nekdy,ale brzyy
mejte se krasne,uzivejte si leto a sup sup na letni :|-|: at mame jarni :cc):

napěti,tak doufam že to dlouhe čekani odejde,a nastane krasne obdobi,moc ti to přeji,ta ms fakt tě trapi pořad v nejistotě :00:

moc ti držíme palečky aby se zadařilo podle mě to je teda mimoušek jen se trošku opozdil tak držím palečky aby ti to testík už jen potvrdil :-) papa

Káto,ty nás tady každej měsíc napínáš jak :pig: kurna,dr´žím pěstiiii :one: :one: :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no jo,mela by byt utopena,ale asi doplavala ke brehu a ted cestuje stopem za mnou,proto ji to trva. :s: :ww:
dekuju Darinko :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky Misko,nevim ze to tomu telu bavi me furt tak napinat.ale ja vydrzim :°: vsecko je mozny ;) tak uvidime.......dnes sem mela tak zivy sen ze jsem to konecne dostala,ze rano kdyz jsem se vzbudila,tak jsem se divila ze nemam vlozku :ww: asi me z toho hraabe

Jak píšou holky VYDRŽAJ KATULIS :k: :w: !!!!! Moc Ti držím pěstíky, ať se Ti za pár dnů objeví // krásný dálnice!!!! :one:

Ahojky, tak mohla být později ovulka mě napadá :one: a tudíž by se ještě 2 čárky vůbec neukázaly ;) ...... zkus vydržet, dokud ta mršina :spid: nepřijde, tak máš naději :one: ...... držííííííím ouplně všechno co mám :one: :h: :e):

ahojky, to je na testik jeste brzo, nez se mrne zavrta tak to chvili trva.... ;)
a v tom negativnim pripade ms neprisla presne , protoze proste nejsme stroje, ja bych to az tak moc na den neresila.... taky jsem nemela presne :n: to nicemu nevadi, hlavne ze je ovulka :one: drzim pesti :a:

já měla jednou ovulku 24 den a MS přišla 36 nebo 39 už si to nepamatuju...... Kéž by Ti nepřišla... jestli byla ovulka pozdě, ještě pořád může být na testík brzy... držím pěsti a hlavně nesmutni... :k:

Kačííí pokud byla pozdě ovulka tak je ještě brzy na to aby se na testíku objevila druhá čárka... tak ještě vydrž prťka vydrž.... čárečka se ještě určitě vyrýsuje....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka