Evelit

21.07.2009

maminky papala s vas nektera v tehotenstvi evelit? ja ho jim cele tehotenstvi, tak jsem chtela vedet jak velike miminka jste meli. :a: :°: :ww:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jim ho cele tehotenstvi, protoze doktorka rikala, ze je to dobry. vsak hodne maminek papa vitaminy cele tehotenstvi, napr. calibrum, mamavit, atd. ja jim elevit, a v nem je i kyselina lisova. diky za nazor.

In reply to by Miluse Krausova

tak já papala mamavit a sama doktorka mi říkala že stačí brát ho první 3-4 měsíce těhotenství. A na předporodním kurzu mi porodní asistentka řekla že mají zkušenosti s tím, že jsou většinou dětičky větší. Většina doktorů má smlouvu s nějakou farmaceutickou společností, proto každý doktor doporučuje něco jiného a samozřejmě doporučují brát celé těhotenství. Dřív žádné takové vitamíny nebyly a miminka se rodily také zdravé. Spíš mi to příjde pouze jako busines a způsob jak vydělat na maminkách.

ahojak, já ho baštila jen na začátku, pak už jen kyselinu listovou.. a malá měla 4020g a 51cm :) ale my to máme v rodině, takové větší miminka.. čekala jsem větší, takže pak to byla úleva, že měla jen tolik :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka