jdu delat pangasa.Poradte je lepsi zapeceny se syrem na panvi nebo v troube
dekuji :a:
No ja sem prave dopapala delala sem dneska pangese na zelenine. Pul hodiny pred pripravou sem pangase trcohu posolila, opeprila, pokminovala a zakapla citronem a dala bokem. No a pak sem si na panev dala maslo a osmazila sem na ni zmrzlou mrkev a celer(na prouzky), kukurici a hrasek a cibuli na pulkolecka a zalila sem to zeleninovym bujonem necely pul litr zakapla opet citronem promichala a dala nahoru toho pangase a pak sem to chvili dusila a ke konci sem poklicku oddelala a dodelala bez ni a verte nebo ne aj muj se oblizoval az za usima a to moc zeleninu nemusi. k tomu sem udelala brambory v pare polela trouskou masla a nahoru sem dala nasekane bylinky(bazalka, rozmaryn a pazitka) :hu: :hu: :hu:
Tak já ho teda dělala jen jednou zatím a to jsem ho osmažila na pánvičce. ale jedla jsem ho jednou naplněnýho brokolicovo-sýrovou směsí, obalenýho a usmaženýho a byl strašně moc výbornej.
Já jí dělám v troubě. Dám na dno cibuli nebo porek, pak rybu (okořenit podle chuti), zaleju smetanou,posypu sýrem a je to mňamka.
In reply to Já jí dělám v troubě. by Nunu29
vyzkousim. mnam :hu: :)
ahojky tak ja bych ji zapekla se syrem a smetanou me na panvi nechutna :a:
In reply to ahojky tak ja bych ji by piribidi
prosim jak to delas ty
In reply to muzes mi napsta recept? by Kirsche
dam ho do pekacku ,posypu grilovacim korenim,dam na nej eidam aby byl zakrytej a zaleju 33 procentni smetanou a dam zapect a je to vyborny :one:
to je tak jemnoucka ryba ze je to uplne jedno , ja to delala na panvicce a bylo to mnam...a tim ze je jemna , tak jsem ji mela aspon na ocich aby se zbytecne nepripekla...takze jsem asi za panev :a:
já tedy nejsem zastánce takových těch omáček v prášku atd. ale jednou jsem nevěděla co bych uvařila tak jsem koupila ty chytré recepty od maggi?myslím tu sýrovou omáčku v prášku na ty kuřecí plátky do zápekací mísy a dala jsem tam místo kuřecího pangasa a to byla teda lahůdka