jdu delat pangasa.Poradte je lepsi zapeceny se syrem na panvi nebo v troube

21.07.2009

dekuji :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

já tedy nejsem zastánce takových těch omáček v prášku atd. ale jednou jsem nevěděla co bych uvařila tak jsem koupila ty chytré recepty od maggi?myslím tu sýrovou omáčku v prášku na ty kuřecí plátky do zápekací mísy a dala jsem tam místo kuřecího pangasa a to byla teda lahůdka

No ja sem prave dopapala delala sem dneska pangese na zelenine. Pul hodiny pred pripravou sem pangase trcohu posolila, opeprila, pokminovala a zakapla citronem a dala bokem. No a pak sem si na panev dala maslo a osmazila sem na ni zmrzlou mrkev a celer(na prouzky), kukurici a hrasek a cibuli na pulkolecka a zalila sem to zeleninovym bujonem necely pul litr zakapla opet citronem promichala a dala nahoru toho pangase a pak sem to chvili dusila a ke konci sem poklicku oddelala a dodelala bez ni a verte nebo ne aj muj se oblizoval az za usima a to moc zeleninu nemusi. k tomu sem udelala brambory v pare polela trouskou masla a nahoru sem dala nasekane bylinky(bazalka, rozmaryn a pazitka) :hu: :hu: :hu:

Tak já ho teda dělala jen jednou zatím a to jsem ho osmažila na pánvičce. ale jedla jsem ho jednou naplněnýho brokolicovo-sýrovou směsí, obalenýho a usmaženýho a byl strašně moc výbornej.

Já jí dělám v troubě. Dám na dno cibuli nebo porek, pak rybu (okořenit podle chuti), zaleju smetanou,posypu sýrem a je to mňamka.

to je tak jemnoucka ryba ze je to uplne jedno , ja to delala na panvicce a bylo to mnam...a tim ze je jemna , tak jsem ji mela aspon na ocich aby se zbytecne nepripekla...takze jsem asi za panev :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka