V čem vzít moč?

20.07.2009

Krásný večer, zítra jdu na poradu a nevím do čeho mám vzít moč, v čem ji nosíte vy, ve zkumavce? děkuju

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já jsem nafasovala zkumavky...ale taky myslím, že se dají sehnat v lékárně. A náš gyndař jich má položených pár v čekárně..tak se zkus zeptat, za optání nic nedáš ;)

Prý se dá v lékárně koupit ta zkumavka z umělé hmoty, ale já osobně ji ještě nekupovala. Jinak se dají pořádně vymýt jakékoli skleničky od léků, pak tam dám trochu vody a chvíli na to pustím mikrovlny v mikrovlnce. Aby to převřelo. Opatrně vyndat (sklo je horké), nechám vystydnout ... Já v mikrovlnce takhle steriluji i vymyté sklenice na zavařování nebo na marmelády, aby byly úplně čisté. :) :dance:

Tak dneska už si ji asi nekoupíš, ale třeba na další kontrolu ;) , já si v lékárně kupovala lahvičky na moč a jedna stála kolem 8 kč. Sem si vzpoměla jak jedna těhule do poradny přinesla moč v okurkový půl litrový sklenici a ještě skoro plnou :s: :s: :s:

Ahojky.já si koupila v lékárně plastový zkumavky,maj i uzávěr,stojí jedna 2kč,potřebuješ jich celkem asi 10ks a máš výhodu,že sou opravdu čistý....

já sem nosila v lahvičkách od přesnídávek, ale dají se koupit i takové umělohomotné zkusmavky asi za 5Kč- jenomže já sem si celé těhu jaksi nenašla čas abych je koupila...

ahoj, já jsem používala lahvičky po lécích, dobře vypláchnuté vařící vodou, většinou se nějaká doma našla :a:

Ahojky,v poradně by ti měli zkumavky dát,jinak jí můžeš dát do čehokoliv,ale pozor,nesmí to být od slazených věcí,i když to pořádně vymyješ,nějaké pozůstatky cukru tam můžou být,leda tak vyvařit. To mi radila přímo sestřička i doktorka. Já jsem na gyndě fasovala co 3 měsíce zkumavky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka