Ahoj

20.07.2009

Ahojte, tak sa opat ozyvam po vikende, bol trosku viac ucestovny, ale odpocivala som aj v aute, spala a papala.
Dnes som si bola po vypytanu neschopenku, sestricka tam robila chaos, vobec nevedela, ktora cast komu patrny a ja tiez nie, kedze som na neschopenke nebola.
Akurat som mala moznost nahladnut do papierov a som este viac nahnevana, pretoze su tam napisane veci, ktore som nepovedla a nie su pravda.
A po dalsie zaver, ktory znie ako pocinajuci potrat mi tiez nepomohol, i ked si myslim, ze hematóm hned nemusi znamenat abort.
No neviem , Dr. budem musiet zmenit, uz ma nastval, akurat neviem aky je postup, ked mam od neho aj neschopenku a vsetku predchoziu dokumentaciu.
Inak sa mam celkom dobre, akurat od kedy viem, ze tam je hematóm, mam problem s vyprazdnovanim, no asi sa bojim uvolnit a zatlacit, aby som o " Bobusku " neprisla.
A to jem ovocia, kysele mlieko... , dnes som pridala Magnesium, tak snad to pojde.
Papa

Ahojky,
mě doktor zjistil krevní sraženinu po tom co jsem k němu přišla s občasný mírným krvácením zhruba v 10tt. Dostala jsem Ascorutin a nařízený klid na lůžku a je všechno v pořádku. Krvácení přestalo, jen musím být víc v klidu. Ve středu jdeme na další kontrolu a UTZ, tak už se těším až to naše štěstí zase uvidím. A jsem ve 14tt.
Zkus jiného doktora a uvidíš, že jste s miminkem v pořádku.

hematom vazne nemusi znamenat potrat.A ze te tam nechala nahlidnout....to jste tam meli poradny chaos!!!Dr.tam nebyl?S takovou zpravou jit domu.Kdy k nemu zase jdes?Neschopenku si nech u neho ukoncit.Ale prvne si najdi novyho gyndare.Ja ve stredu ukoncim taky neschopnost a prechazim jinam.Nova dr.si uz udela sva vysetreni,toho se nebojim.Bydlim tady necely 2 roky,takze veskerou dokumentaci mam stejne u predchoziho dr.na Morave.Drz se!

In reply to by lena

Dokumentaci mala sestra a ja som sa vratila po cast PN, ktoru mi nedala a zatial hladala dokumentaciu inej pacientky, po dalsie, kazdy ma pravo nahliadnut do dokumentacie, akurat si ju nemozes zobrat a moj Dr. to vzdy pise az ked odidem, tak som chcela vidiet popis USG aj zaver....
Inak tu PN som si musela vypytat a do spitalu lezat sa ani nezmienil, akurat mi oznamil, ze ako tehotenstvo to bude brat ak za 2 tyzdne bude vsetko v poriadku.
To som necakala, take krute slova k zacinajicemu zivotu, no hold nie je to profesional, ktory by si to len pomyslel a pacientku radsej slovami ukludnil, nie nahneval.
Tu mam trosku problem s vyberom, Dr. by som si vybrala zo spitalu, akurat tam nemaju dobry ultrazvuk, ale porozpravam sa s manzelom, co on na to a rozhodnem sa.
Dakujem za radu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka