.-(((((((((((((

29.12.2007

Tak jsem se včera už těšila na malého,a vše tomu i nasvědčovalo. Byla jsem přijata do porodnice s kontrakcemi po 10 minutách a odpoledne mi dali prášek na povolení svalstva a abych si odpočinula.Večer kontrakce po 7 minutách,PV zachovalá tak mi dali injekci a mě se porod během hodiny úplně zastavil. Jelikož monitor ráno neukazoval žádnou činnost dělohy tak mě poslali domů. Holky už jsem z toho zoufalá. Když jsem je ráno poprosila o vyvolání, tak mi řekli že mám ještě DOST času at přijedu v pondělí na kontrolu.Mají stop stav a každá volná postel se jim hodí,přišlo mi to jako kdyby jsme je tam otravovali.

to si děláš prdel....vždyť jsi měla termín před 17 dny!!!!!....u nás se nechává přenášet max. 10 dní.....a je všechno v pořádku?...co plodovka?..mimi a srdíčko?..já bych se z tama nehla a aj bych asi skákala až do stropu, jen aby se mi to rozjelo...

In reply to by Barbina

na ní musím pořád myslet:-((((...je to moc dlouho, já přenášela pár hodin!!! a měla jsem zakalenou plodovou vodu. Vím, že to tak nemusí být, ale u lasičky nevím nevím....už je to opravdu dlouho, chudák mimi,už tam musí mít i málo místa:-(

In reply to by Barbina

můj doktor mi řekl, že nechává přenášet týden, ale v porodnici jsem se setkala s babama, které přenášely 10 dní, ale už jim dávli vyvolávaky a byly aspoň v nemocnici, kde byly pod dozorem...tak se může stát cokoli (třeba se srdíčkem mimi)...nedejbože!!!!!!

Ahojky to je dost hrozný to je fakt ,ty jsi měla terín 12.12.???????A máš dost času jo???Odkud jsi????Kde budeš rodit???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka