ahojky

20.07.2009

ahojky holky tak jsem se koukala na fotky jaké máte bříška a teda nejsem žádnej úchyl ale koukala jsem že všichni máte už velký prsa a já pořád nic moc o malinko se zvětšily ale ne o moc to už se Vám nalívaj nebo jak to máte vím že to je divný ale nechtěla by jsem aby jsem něco zanedbala a pak litovala že jsem se nezeptala dřív . Já mám totiž pocit že se mi zvětšily tak o číslo a to jsem myslela že už od poloviny těhu by se nalívat .

Ahojky,tak já jsem teď taky 28t. a prsa mi skoro taky nenarostla,v push-up podprdě něco mám,ale jakmile sundám tak skoro nic. Jen se mi trochu naplnily a ztěžkly,dokonce mi i zespod u bradavek trochu popraskaly.To fakt ale nechápu proč když jsou skoro stejný.Asi budu po mojí mamině,tý se trochu zvětšily až po porodu.A to jsem se těšila že v těhotenství budu mít konečně větší prsa a prd. :s: To jsem zvědavá jestli na sebe vůbec seženu kojící podprdu,( mám široký hrudník a mini prsa)všude mají takový obrovský a nevyztužený,to budu jak ploštice v obří podprdě. :00:

ahojky, tak to jsi nekoukala urco na mou :-D me se prsa dokonce jeste zmensila , i kdyz jsem myslela ze to nejde, mela jsem pevne nic a ted mam nic bez vyplne, ani podprdy se na me nedelaj :P

In reply to by Danzy

No Danzy,já jsem předtím měla nic a teď mám pevné nic.To je zvláštní,že se ti zmenšily,myslela jsem že každý narostou,ale to že se ještě zmenšejí to teda zírám. Tak koukám,že máš asi stejný problém jako já sehnat podprdu. No,ale pár se jich najde co mi sedí,ale fakt jen pár,no a samozřejmě musejí být vyztužený,jinak jsem jak chlap. :s:

In reply to by Danzy

Teda já normálně prsa tak nicmoc, ale po 1.porodu se mi tak nalily, že jsem měla mega :one: , tak doufám, že mě to čeká zase.Horší jsem to ale měla po skončení kojení, to byly ještě snad menší než před otěhotněním. Co se dá dělat...(teda, holky, my ale řešíme věci :s: ...hihi :s: ) :a:

In reply to by MarcelínaD.

Holky Vy se máte,že řešíte malá prsa...V mém oklí řešíme problém s velkým poprsím stále a po kojení nám vždy zůstane o 1velikost větší.Já v 1.těhu začínala 80B a v těhu D a pak mi zůstalo C.Teď už mám i obvod větší ,už jsem na 85E!A to se pronese,to mi věřte.U nás jsou všechny ženský v rodině prsatý,takže ani na mne pánbůh nezapoměl.

Tak to jsme na tom stejně:)s tím rozdílem, že já jsem ve 34.týdnu a mám pořád vel. B jako před otěhotněním...a vůůůůbec mi to nevadí, ba naopak...myslím si, že pro prsa je to i lepší, pak se nám tolik nevytahají, protože tak razantne nezmění svůj objem....počítám, že se mi zvětší max. na c, což je v pohodě...ale jestli vůbec:)

Buď v klidu,mě se zvětšili z b na c a ze skušenosti vím,že po porodu budou tak d-e. :a:

mno myslím si, že to asi nic špatného nejni.....mě příroda neobdarovala zrovna velkým poprsím,mám košíčky A, v prvním těhu se vůbec nezměnily až trošku po porodu, ale kojila jsem malýho 15 měsíců,který při porodu vážil 4.450g a jedl jako 2. měsíční mimísek.Teď jsem ve 28 týdnu, moje prsa to trošku zaregistrovaly, ale jen pobolívají a po zmáčknutí z nich i něco vyteče, ale velikost je trošku plnější......prostě jsou svý a já se na kojení strašně moc těším, je to moc krásný zážitek a intimita s mimískem.......

Ahojky tím se netrap bud ráda,aspon tě nebudou bolet záda ;) .já jsem už 35.tt a prsa se mám pořád stejný jako před těhu a jsem v klidu.počítám s tím že se zvětší až po porodu,kdy se nalijí mlékem

Ahojky :a: , s tím si nelam mmoc hlavu, jestli se ti zvětšily nebo ne. Někomu se zvětší dřív, někomu později a někomu třeba až po porodu, když začnou kojit. :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky