dnešní špatný den :-(

20.07.2009

Venku je tak hezky a já si tady brečím ... kolem pátého měsíce jsem měla hormony jakštakš v klidu ale teď jsou zase na pochodu a všechno mě hned rozbrečí a naštve... dneska mě čeká poradna a docela se bojím... ze stresů s domečkem a špatného spaní mě docela často bolí bříško a mám pocit že už tak často necítím pohyby :-( navíc mám problémek s pravým prsem tak se bojím co se dozvím :-( je celé nateklé a hodně bolí a není to poprvé a vždycky jen tohle pravé :-( a nakonec se dneska mám dozvědět jestli nám baráček výjde a nebo ne ... bože kéž by to bylo všechno ok,to už bych si pak konečně mohla užívat těhu a ne furt jen mít stresy kde vůbec budeme žít :-( prožívám to těžce,jsem teď 14 dní mimo domov takže mi chybí obejmutí od přítele a moji pejsci a všechno.... hlídám psa známé a musím ho mít u rodičů protože moji stafíci by ho zblazli :-) držte palečky,cca za hodinu bych měla věět jak to bude s bydleníčkem ... uf

neboj zase bude dobře :s: Ono se to nějak všechno srovná uvidíš! :) S tim prsem zkus ho nahřívat ve sprše,nebo nějaký obklady :) Budu moc držet pěstičky,aby vše dobře dopadlo :s: :one: :a:

Ahojky tak to mě mrzí.Přeju ti aby ti vše dobře vyšlo.Stím brečením jsem na tom stejně.ale to se taky srovná.Určitě se ozvi jak to vše dopadlo zatím pa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky