Kaše pro miminka?

19.07.2009

Ahojky holky, tak už se zase na něco ptám :///: Ráda bych věděla, od kdy jste začali mimčům dávat kaše?Dodrželi jste všechny ten ukončený 4 . měsíc?A když jste začli dávat kaše, tak jste je dávali před spaním místo mlíčka a nebo pak jste dali ještě mléko?A vydrželi vám prckové spát po kaše déle?Předem díky za odpověď

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj nám byly 4 včera a kaši dávám necelý týden.
Malej mi hrozbě blbnul s jídlem,skoro nejedl a byl pořád protivnej.Holej sunar prostě přestal pít takže mu dávám sunar s trochou kaše (dávám jí míň aby to nebylo tak hustý a tak sladký)
a spapá mi klidně i 200 a bez kaše tak 60-90 a je próťa.
Zkusila sem dát kaši i na noc ale žádnej zázrak,spal dokonce ještě o hodinu míň než jindy.Pokud si to situace opravdu nevinucuje tak mu do toho 4 měsíce nic nedávej,zbytečně mu tím zatížíš trávení.Ten náš se nemůže pořádně vysrandit,no snad se to zpraví.

Já ji začala dávat chvíli po zavedení prvního příkrmu, tedy kolem šestého měsíce. Dávam ji před spaním, po kaši ještě dokojím, ale někdy ani dokojit nechce. Dýl po ní rozhodně nespí, budí se pořád stejně, ona ta kaše většinou spánek neprodlouží, děti se už budí ze zvyku.

nám je 5 a pul měsíce a dávame už přes měsíc kašičku. Na kontrole u dokterky říkám že jen nutrilon, protože oni dopopručují příkrmy až od 6 ukončeného měsíce

Já jsem dodržela ty čtyři měsíce. nejdřív jsem dělala jen poloviční dávku té kaše a půlku mlíčka a teď už jen večer kašičku a trošku čaje ne zapití. :a\|: Nemůžu říct, že by mi po kaši spala malá líp, nebo déle, protože mi od narození spinká hezky celou noc. :one:

Ahoj, já měla hroznýho jedlíka, plně jsem ho kojila do 10.měsíců. Vůbec nechtěl lahev. Pak jsem začala dávat na noc kaši, aby se zasytil a spal, ale stejně se mi budil po třech hodinách. Zkoušela jsem mu dávat i tu sytější kaši přímo na noc a nic. Tak jsem se na to vyprdla, dávala mu kaši, kojila, začala přikrmovat a postupně se ty intervaly prodlužovaly. Prostě jsem to nechala na něm.

In reply to by terezas

Ahojky, já mám taky vekého strávníka:-) Já jsem zkusila na doporučení lékařky koupit malýmu UM na větší zasycení, ale taky to nemělo žádný efekt

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka