Antikoncepce

19.07.2009

Ahoj holky chtěla bych se zeptat jestli některá z vás neví od kdy účinkuje antikoncepční injekce. Jestli hned a nebo až dýl. A co si o téhle antikoncepci myslíte?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já jsem si jí po prvním porodu nechala dát, protože jsem se bála, že si nevzpomenu vzít prášky. Injekce účinkuje okamžitě a je to dost pohodlný, přijít jednou za tři měsíce a mít klid. Ale začít užívat jí můžeš až po šestinedělí. Ale doktorka mi říkala, že není dobré jí užívat dlouhodobě, že po delším užívání (dva roky a více) může způsobit osteoporozu (řídnutí kostí). Tak jsem jí užívala jen rok-po dobu, co jsem kojila. Jakmile jsem přestala kojit, vrátila jsem se ke svým práškům, které jsem užívala před těhotenstvím. A vše v pohodě.
Teď po druhém porodu zvažuji nitroděložní tělísko. 5 let klid :)

In reply to by terezas

no slyšela jsem hodně negativního. já se mohla rozhodnou mezi náplastí, kroužkem a injekcí tak jsem zvolila jí. Nemohla mi napsat prášky, protože mám vysoké jaterní testy, ale jestli se mi to srovná tak si další asi píchnout nenechám. Psali, že po ní nemohli dlouho přijít do jiného stavu. Měla jsem strach jestli to účinkuje hned. Mě jí dala ve čtvrtek to jsem skončila šestinedělí a včera už jsem to nemohla vydržet a byl sex. Někdo mi říkal, že to účinkuje za týden tak proto se ptám. V příbalovém letáku nic napsaný není

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka