Repelent pro 6měsíční mimi?

17.07.2009

ahojky holky, jaký používáte repelent, pokud ho tedy vůbec používáte? Mě v lékárně řekli, že se smějí používat až od 2 let, tak jsem teď z toho zmatená....

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj ivus, ted mi kamoska rekla, ze si koupila nejaky bud ultrazvukovy nebo infracerveny.. nevim ted.. ale pry je super.. je bud do site nebo na baterky.... no pujdu se optat.. snad nebudu za blba :)

Ahoj Ivuš,tak já dávám na kočárek sítku.Jinak repelent jsem ještě nepoužila.A všude jsem četla že se pro tak malé děti nedoporučujou.

Ahoj,repelent se má dětem stříkat na oblečení.Tuším,že do 3let.Pak už můžeš na kůži.A vy máte komáry?My letos vůbec.Už mi to příjde divný.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Když ona přes tu síťku nevidí a ječí, tak jsem myslela dát repelent, ale asi to bude muset vydržet....

ahoj, poptej se v lékárně. Moje teta měla teď jakýsi testovací vzorek repelentu z lékárny, ale nevzpomenu si jak se jmenoval. V lékárně ti ale určo poradí.
Tess

Víš co Ivčo, já byla pro repelent nedávat, ale byla jsem u našich na chalupě a tam bylo mrtě komárů a než mít poštípanou holčičku tak jsem vzala jediný repelent co tam měli a nastříkala jsem si ho na ruce a potřela jí tím oblečení. A dobré. Denně b ych to asi nedělala.
Jsem nevěděla že Chicco dělá repelent, jak pojedu do Brna tak se na to podívám. Bych ho koupila.

od chicco je už od 0+
a opravdu pak už off od 2 let..já to holce stříkám na oblečení už ted na roce..nebo na kočárek..ale na tělíčko ne..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky