mrkvička

17.07.2009

Dobré ranko!Holky prosím poraďte.Zítra slavíme 6 měsíců, tak chceme prďolce slavnostně dát první lžičenku příkrmu - mrkvička. Chci se zeptat jakou koupit...asi baby karotku, že? No jenže jsem včera běhala po obchodech a nikde ji neviděla.Poraďte pls, kde jste ji koupily vy! A vařily jste ji potom ve vodě (kojenecké?) nebo v páře? Jo a ještě mě zajímá zda to, co nesníme mohu schovat v lednici na další den a jak to ten druhý den zehřít? Děkuji každé za odpověď, která mi hodně pomůže. papa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, my kouopili buď normálně karotku, nebo mraženou od bonduell baby karotku. Ale ona není jako pro baby, ale baby jako že je mladá - ranná. Vařím normálně v tlakáči na víc dní s vodou z kohoutku a dám pak do skleniček a do mrazáku. Mě sice doktorka říkala, že do druhého dne to vydrží v ledničce no ale já dám do mrazáku a rozmrazené to mám během pár minut. Rozmrazuji a ohřívám v mikrovlnce.
Jinak my raději vaříme doma než kupujeme kvůli ekzému, protože doma víš, co si tam dáš. Po Hami první lžička měl malej průjem jak bič a hrozné bolesti břicha. Určo tam dávají barvivo, protže takovou oranžovou jsem ještě neviděla. Krom toho tam místo hlavní suroviny přidávají dalších stopadesát věcí, takže kdyby se osypal, tak nevím z čeho :spid:

Já kupuji baby karotku mraženou v Kauflandu. Je zajímavé, že přesnídávky se mohou uchovat v lednici 48h a příkrmy ne.

Aho j,my prikrmujeme od 1.6 a zatim vsechno kupuju ve sklenickach.Mrkev je lahodna od HAMI-125 g.No a uz jsme bastili i brokolici,kvetak,ted mame cuketu.Tu mam z DM drogerie a sklenicka-ta jejich babylove 190 g stala 15 korun a mam to na 2x.Skladuju v lednici.Kdyz zacnu varit,budu varit v kojenecke vode,aby jsem si pak tou vodou naredila pozadovanou konzistencii.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky