po odběrech na Cukrovku

17.07.2009

Ahojk holky tak jsem dnes byla na těch odběrech na cukrovku.No teda bejt ohladu a bez pití bylo pro mě hrozný.Ale vydržela jsem,i když teď se nemůžu dojíst :s: .Teda ta tekutina k pití je fakt hnus,ale dala jsem to.Naštěstí mi nebylo potom ani zle.Takže dobrý :one: .Výsledky budou za 14dní u mého Dr.tak snad budou OKI.Všem hezký den a víkend.A taky všem spolujmenovkyním všechno nejlepší k dnešnímu svátku.Pa martina :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Lenka Ahojky,zítra mě taky čeká test na cukrovku.Když to tady tak čtu,tak se mi tam nechce čím dál tím víc.Budu si asi muset zlepšit náladu tím,že koupím něco pěknýho na mimíska :°O°:
Tak ať ti výsledky dopadnou dobře :a:

tak to ti tiše závidím, že už to máš za sebou. Mě to čeká v úterý a mám z toho docela vítr. Jak se ráno nenasnídám, pak do mě nalejou přeslazenej čaj a pak min. dvě hodiny o hladu, tak to nevím, jak dopadne. Ještě ke všemu u nás v nemocnici jsou prý od té odběrové místnosti strašně daleko wc, tak doufám, že se tam někde :sick: SI asi pro jistotu přibalím igelitový sáček :s: Já se naštěstí výsledky dozvím už druhý den. Držím palečky, aby jsi to měla ok.

In reply to by Makak

Ahojky určitě není se čeho bát.I když jsem z toho měla taky vítr.ale není to tak hrozný.Nejhorší je to do sebe dostat.není to čaj.Je to taková né uplně čistě bílá sladká hustější voda.No mě připomínala chutí Rozpuštěnou cukrovou vatu a dezinfekci dokupy.No prostě hnus.Ale blbě mi po tom nebylo.
Jj,igeliťák si určo vem,taky jsme ho měla,kdyby mě to koplo někde venku.Jé ty se máš,že budeš vědět výsledek tak brzo,to já si musím počkat.Ale aspň si můžu dopřávat sladký,kdybych pak už nemohla.Preventivně počítám s blbým výsledkem.Jinak ať to máš taky dobrý a neboj nic to není.Martina

In reply to by Makak

Fakt?Tak asi to je v každým městě jinak.Tady u nás(Broumov-okr.Náchod)Ti to nalejou do hrnku a nazdar.Ale když jsme viděla tu flašku a pak jak to tam celý lila.No se mi dělalo blbě aniž bych to ochutnala.Nejhorší teda je ta pachuť v puse.Naštěstí zmizí

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky