mimko není aneb co bude dál!!!

16.07.2009

Ahojky děvčátka,začátkem července jsem tu psala co se mi stalo,že jsem přišla po druhé o miminko.A musím říci,že to pořád hodně bolí.
Začínáme chodit opět po různých vyšetřeních - tak jsem na ty výsledky dost zvědavá-jak dopadnou.První vyšetření máme až začátkem srpna - jsou dovolené.A snažit se můžeme o miminko nejdříve až za rok.A taky záleží na výsledkách.
Snažím se na to mimi nemyslet,ale ono to moc nejde. :§) Manžel mi je velkou oporou a celá rodina také.
Ale kdo mi udělal radost.Marcelka01 čeká také miminko a doufám,že jí to dopadne dobře.Dvakrát byla na revizi.Sem tam se vídáme.

Ahoj,je to všechno hrozné a doktoři někdy tomu všemu jen přitíží...měli by se víc snažit... :(
Chtěla jsem se Tě zeptat,co se stalo,že jsi šla rodit?Jsou různé impulsy,mě praskla voda..Nezlob se,že se ptám.. ://:
Moc na Tebe myslím!Terka

Tamburinko, to je mi líto, co se ti stalo. Mi se to stalo zatím jen jednou a je to už přes dva roky. Já si na miminko taky občas vzpomenu. Ale zase na druhou stranu si říkám, že je možná dobře, že to tak příroda zařídila. Než aby se mi narodilo postižené miminko. Je to někdy těžké se s tím vyrovnat, ale úplně zapomenout na to nejde. Moc ti přeju, aby výsledky dopadly dobře a ty jsi brzy byla opět těhotná a miminko si pod svým srdíčkem nosila celých 9 měsíců.

Ahojky. To mi moc mrzí. Já jsem o miminko přišla minulý jaro. Byl to hnusnej zážitek. :\\: Naštěstí jsem pak otěhotněla docela rychle. Je to šílený, čím si občas musíme projít. Nechápu, jak někdo může jít na potrat dobrovolně. Kór dneska, když je tolik možností ochrany. Vůbec nechápou, jaký je to zázrak, mít zdravý pěkný miminko. Bych je postřílela :-g( Tobě přeju moc moc štěstíčka a ať se brzo narodí malej zázrak i tobě :a:

Ahojky, to je mi moc líto, že sis tím musela projít podruhé :( . Já si tím prošla nedávno poprvé a doufám, že naposled. Ovšem s tím, čím sis prošla se to srovnat nedá. Držím palečky ať vyšetření dopadnou dobře a vy se budete moct bezstarostně snažit. Teď už to musí vyjít!!!! Určitě se všechny dočkáme kopy krásných zdravých mimísků ;) :one: :\x:

Ahoj tamburinko,
to mě strašně moc mrzí...co tě potkalo. Není to fér, vím.
Já nemohu přirozeně ani otěhotnět....mám tolik problémů, že prostě nemohu. Musí nám pomoct :-(.
Jen nevím proč se o miminko můžete snažit až za rok?
V každém případě přeju hodně moc štěstí a síly to všechno zvládnout.
A i kdyby jste opravdu měli čekat celý rok...tak neboj to uteče jak voda....a než se naděješ budeš mít doma miminko...nebo dvě :-))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka