1. ultrazvuk

15.07.2009

Ahojte, tak mame za sebou 1.kontrolu a potvrdenie, ze som tehotna v 7. tyzdni.
Ale moje pocity su zmiesane, mame okrem toho aj hematóm.
Reakcia Dr. bola neutralna az som mala pocit, ze to ako tehotenstvo zacneme brat ,ak bude vsetko v poriadku o 2 tyzdne.
Prekvapilo ma, ze mi sam neponukol PNku po minulej skusenosti som si ju vypytala sama.
Takze moj celkovy dojem je neutralny a to som sa tak chcela tesit.
No nic , musime verit a odpocivat.
papa

Ahoja, já jsem v 6 týdnu (sice mi přije, že jsem v 6 týdnu pořád :-)) a taky mám hematom. Pořád špiním a beru prášky. Poležela jsem si 4 dny v nemocnici. Oni ti Dr. to berou tak laxně dokud neuslyší srdíčko. Já měla v lékařské zprávě minulý týden, že je tam pouze ges.váček a včera když jsem byla u Dr tak už byl vidět plod, ale srdíčko ještě nebilo :-( pan Dr říkal,že už by ho tam rád viděl tak mám taky strach :-(, ale neboj všechno bude dobrý sraženina se vstřbá a bude vše ok :-) držte se

Ahojky, velká gratulace k potvrzenému těhotenství :one: :qu: a nebooooj, hematom má spousta těhulek...... a laxní přístup doktora, no co k tomu říct :( někteří jsou prostě takoví... já měla taky takového, změnila jsem a ho a byla jsem za to ráda...... :one: pěkně odpočívej, nic nedělej a uvidíš, že to bude ok :h: :e):

Ahoj,
Hodně odpočívej a bude dobře. Doktoři jsou v přístupu k nám hodně laksní to máš pravdu. Já mám doktora, který má pervektně vybavenou ordinaci a je uznávaný jako nejlepší na těhotenství v našem městě, ale má to jeden háček. Má strašně moc pacientek a nevěnuje se ti jak by měl. Mě dala PN praktická doktorka v 15.týdnu když jsem si o ní řekla sama gynekolog mi jí nedal. DO 12.týdne mě nebral jako těhotnou a pořád říkal, že se uvidí co z toho bude jen ať na sebe dávám pozor. :O
A to jsme měli problémy a byli dokonce přihlášený do centra asistované reprodukce. Mimísek se nakonec přihlásil sám bez něčí pomoci. :qu:
Hezký den PA :a:

In reply to by Kalinová

Ahojky, ja som presne mala pocit, ze to ani neberie, ze som tehotna...
Ze kym neprejdem 1. trimestrom, tak sa to nepocita.
Som zdravotnik, ale ja to tak neberiem.
Dalej ma nahneval pretoze minule som si vybavovala genetiku sama ( pozeral na mna ako na hysterku) a teraz mi povedal, ze si to mam zaridit sama, aj ked mu to z Olomouca doporucili, tak, co mu spravi 2 zadanky navic?
No nastval ma, lebo som ho nezmenila, len z toho dovodu, ze som si myslela, ze sa pouci a bude si me hlidat.
No spletla jsem se, jen mat hodne pacientek, penez a nic za to.
Neviem, mam chut odist, ale bojimsa, ze s tym co mam za sebou, tu zodpovednost nikto nebude chciet vziat na seba.

Ahojky! Tqk já na tom byla stejně. Když jsem šla k dr. tak jsem byla 9tt,krvácela jsem a našla mi na UTZ hematom. Hned druhý den jsem měla nástup do nemocnice. Bla jsem tam asi 4 dny a pak mě pustili. OOkamžitě jsem šla na neschopenku. Klidový režim. Hematom zmyzel a vše bylo OK. Dneska je malé už 7 měsíců a vše je na 1*. Držím pěstičky a neboj to bude v pohodě. Tak příjemné těhulkování a pa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky