Belinka

15.07.2009

Tak jsme po návštěve Dr.No a naše Belinka si pořád hačá pěkně na prdýlce a ne a ne se otočit.Je tam nějak divně zakloněná,hlavinkou leží na placentě jako na polštářku.No a takhle přesně ležela ve 20tt říkal že se snad ani nepohla a přitom ona je to taková divoška a řádí ostošest.Pro jistotu nás objednal na 29.7.na vnitřní UZ.Tak nějak začínám mít strach,protože nechci rodit KP ale doktor tvrdí že když je to mé 3 dítko tak že to půjde jako po másle :n: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

No vidíš, já co jsem zatím měla utz, tak to naše mrně bylo vždy hlavou úplně dolů, že měl vždy dr. co dělat aby mohl hlavičku změřit. No, ale je fakt že já už mimčo měla ve 3. měsíci moc dole, takže hlavičku máme pořád dole. Můj strach je zase aby si to mrňousek na poslední chvilku nerozmyslel a nedal hlavičku nahoru. Ale jak píše Danzy - máme ještě my říjnovky času habaděj.

In reply to by Izabelka

No na jednu stranu je to asi dobře, ale celé těhu jsem v takovém menším stresu, aby bylo všechno v pořádku, když je ten mrňousek pořád natlačený dole. Zítra jdu k dr. tak uvidíme co bude - měl by juknout na bříško zda je lepší, pak na ten čípek zda je ok - naposledy nic neřekl, ale netvářil se zrovna na dvakrát nejlíp no a pak bych měla zjistit výsledky cukru.
No já jsem 26+3 takže já mám času trošililinku víc :)

Ahoj Izabelko, tak Belinka si prostě v břísšku udělala jen pohodlíčko. Uvidíš, že se otočí beruška. Musíš ji domluvit a říct, že to tak bude pro ni lepší a ona si dá určitě říct. Hlavně se neboj ještě má čas na to ab y se otočila. Držím palečku pa Martina a Adélka

In reply to by macinda1

domlouvám pořád. :s: A ona už teď v bříšku dělá že mě neslyší :n: .Jen když jí tam denně nepošlu něco sladkého :hu: tak to vyvádí jak divoška.Dneska jí potrápil pan zubař.Pěkně se na mě vyřádil a sestra se smála jak tam vyvádí-chudinka moje malinká trpěla se mnou :r: .

In reply to by Izabelka

Jo jo holčičky jsou prostě mazané. Snad tě překvapí a alespon za ty sladkůstky se ti otočí. :s: Já se taky chystám k zubaři a už to asi měsíc odkládám nějak se mi tam nechce...... takže docela chápu, že se tam dnes Belince dvakrát nelíbilo. :s:

ahojky, to se mi zda jeste brzo, ted jsem dokonce cetla ze 32.tyden je "tocici" myslim ze to jeste zvladnete....je priliz brzy delat zavery....
my taky sedime na zadecku }:) na velky utz jdu za chvili ve 33tt tak jsem zvedava na nazor me dr, protoze fakt kazdy rika neco jineho.....
kazdopadne ja jsem rozhodnuta KP bych prirozene nerodila zanic na svete :///:

In reply to by Danzy

si myslím že máme času dost ale je divné že je pořád úplně stejně už 9 tt.No času má dost.Dětská mi říkala že kdyby něco tak mám se obrátit na ní že mi císaře zařídí když můj Dr. je proti.Prý to nemám podstupovat takhle rodit že to není vůbec dobré pro miminko.Tak uvidíme jak se Belince bude chtít.Je to jenom na ní :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka