Cestování letadlem - jak?

15.07.2009

Ptám se asi úplně blbě,ale nemám s tím žádnou zkušenost...Jezdila jsem za přítelem do Basileje autobusem,teď nám ho ale hrozně zdražili - letecky to vyjde na polovinu,nevím ale co a jak. :? Za mimi si účtují tam a zpět jen 90 Kč
( bus 1 400 !!!) - to mám asi dítě na klíně,že? A co s kočárkem? Kolik za jeho přepravu? A potřebuji i autosedačku? Díky moc za vaše rady a tipy. :one:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, záleží na věku dítěte. Od 3 let už má dítě nárok na vlastní sedadlo a tím pádem platí letenku a sedí na vlastním sedadle. Do 3 let máš dítě na klíně.K tvému pásu ti přidaj ještě jeden pro mimčo. Za kočárek nic neplatíš-jen je potřeba nahlásit při zakupování letenky že budeš mít kočárek. S kočárkem můžeš až k letadlu. Před vstupem do letadla ho složíš a obsluha jej odnese do zavazadlového prostoru letadla. Autosedačku nepotřebuješ.

In reply to by zavoma

jen bych trochu poopravila(leda by toteda změnili), ale mělo by to být do dvou let. s malou jsme letěli na dovču, už jí byly dva a musela sedět sama(ikdyž teda nechtěla)

Ahojky do letadla nepotrebujes autosedacku a kocar je zadarmo preprava i kdys budes chtit autosedacku take je zadarmo a dite mas na kline :) :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky