bolesti po CS

15.07.2009

Ahojte cervici,
holky co jste rodily ciserem, taky vas pak tak hrozne bolelo chozeni na malou a velkou????? Ja jsem po cisari 8. den a jit na zachod je pro me utrpeni. Diky za odpovedi a preji hezky den.

Já měla zhruba ve 4tým týdnu pocit, že snad znova rodím. Hrozněj tlak na konečník. Volala jsem ségře jestli to taky měla a ta mě uklidňovala, že to je jen h...., že po porodu je všechno jinak. Já tomu nevěřila, krom toho tlaku ( spíš až křečí až v rozkroku) jsem pocit na stolici rozhodně neměla. No po příjezdu domů jsem jí musela dát za pravdu. Po porodu ( ať už císařem ) je všechno jiný.

Ahojky,neboj je to v pohode.ja jsem dnes presne 6 tydnu po porodu CS a vse je u me v poradku,nic me neboli.ale na zacatku jsem mela taky hrozny problemy chodit na malou i velkou,byl to des...uvidis,brzy se to srovna!!!!papa

Ahojky, já jsem dneska po císaři 3 týdny a občas mi taky dělá ještě problém jít na velkou. To je asi normoš. Přece jenom jsi vevnitř celá sešitá - břišní stěna, děloha...ono to bude ale už jenom lepší :one:

ahoj, mě taky dělali císaře a bolelo mě úplně všechno. Na malou jsem teda šla hned v porodnici, ale měla jsem pocit pálení. Na velkou až po 10 dnech, no hrůza. Hrozně dlouho mě jizva pálila a ještě teď to není úplně OK. Císaře mi dělali před 3 týdny. Ale zase musím říct, že je to den ode dne lepší a lepší ...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka