jak rozdýchat vedro????

14.07.2009

Takže jako mazec, holky moje jak ta vedra snášíte, mě když se lidi ptaly, tak jsem si myslela co na tom je vždyť je to v klidečku, jenže to mi nějak nedocvaklo, že celý den sedím doma v paneláku na prcině a vedro se ke mě nedostane, dokonce odpoledne polehávám u televize přikrytá dekou. No a dnes jsem musela vyrazit do města (nechala jsem malé do pokoje ušít záclonu) a myslela jsem, že mě štréchne, naštěstí v obchodě měli klimu tak se to tam dalo rozdýchat, ale venku a v autě, no masakr!!!!! Jsem neskutečně šťastná že existuje internet, že se dá skoro vše ošéfovat přes něj a hlavně že jsem to nenechávala na poslední chvílí. Jak to máte vy kočenky?????? Taky tak trpíte??? Co vůbec děláte přes den????

že bych mohla zajít pro rohlíčky a dopřát si čerstvou snídani... ha, jen jsem vylezla ven, tak se mi zapotily záda :s: obchod mám cca no, ani nevím...půl km možná? Nemám odhad fakt... ale tak řekla jsem si, že pořád jezdím autem a je škoda jej zase vytahovat, že procházka mi neuškodí. Funěla jsem jak blázen...v obchodě aspoň bylo příjemně, drbny prodavačky mě aspoň zkoukly jak vypadám...poptaly se co a jak a já fičela nazpět. Přišla jsem a ani chuť jsem na tu snídani neměla :00: z toho vedra. Teď sedím u pc do zad mi pěkně fouká větrák a psychicky se připravuju na postavení k horké plotně a vaření oběda pro manžu.

Ahoj Baruš,tak já to teda vůbec nedávám.Vycházím jen v nejnutnějších případech a na koupák.A se psem už vůbec nechodím.Manža mi koupil do obýváku větřák,protože je tu nazdechnutí a z toho dusna kolabuju,takže super.

No musim souhlasit je to hrozne... Ja jsem mela vcera uraz, spadla jsem a udelala jsem si neco s kotnikem. Ani doktorka poradne nerekla, co to je, protoze tam mam nedolecenou zlomeninu z drivejska, takze ted mam ke vsemu jeste nohu v gipsu :-( No hruuuuza...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já taky sedím doma na prcině, semo tamo zajdu s pesanem, chdíme po stínech, ale sluníčku se stejně nevyhneš, ještě že nastávající dědečak funguje, jinak bych to asi s tím pesanem nedala, je to lump a zneužívač situací :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no chuďátko já si nedovedu představit, že bych se měla ještě starat v tomhle stavu o starší dítko, moc vás všechny co to tak máte obdivuju!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no tak to já stojím taky nad plotnou, ale doma se to dá horší je když fakt musí vylézt ven a neco zařídit, to se vždy den předem psych. připravuju :00:

ani mi nemluv... Já bohužel patřím k těm, kteří mají vedro i doma- máme totiž hodně oken v obýváku a kuchyni a máme to propojené, bývá tady i 28stůpňů, což je jako bych byla venku, ale tam třeba foukne větřík, což doma nehrozí... no, tady mi teda foukne ventilátor, protože když jsou fakt vedra, tak bych to bez něj nerozdýchala... Dneska jsem byla s kámoškou na nákupech a jak říkáš, v obchodech dobrý, ale venku a hlavně v autě-děs!

In reply to by Radka M.

Holky, tak to zajeďte k nám dom. Tohle je mrazák a ne byt, normálně teď topíme otevřením všech oken a dveří a stejně tu dřepím ve 2 svetrech, natoš to je nářez v zimě. :00: :jawdrop: no na :sick: Teď tu máme 17 stupňů a venku? Tam je 26. Prostě debilní barák v záplavový oblasti a ani náznak rekonstrukce. Už se těším, až se odstěhujem. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka