dnešní poradna

14.07.2009

Ahoj spolubojovnice.
Právě jsem se vrátila z poradny. Dnes jsme 17+1 a vše je v pořádku. Jsem dokonce z dnešní poradny úplně nadšená, protože včera jsem psala, že můj doktor dělá UTZ jen 3x v těhotenství a dnes se stal zázrak :°: Pan doktor mi UTZ udělal. Sice to trvalo dohromady asi jen půl minutky, ale stačilo to. Zaměřil se na hrudníček a srdíčko. Dokonce mi ho dal nahlas poslechnout. Je to krásnej pocit, když vím, že je miminko naprosto zdravé!!!! Taky se mě ptal na pohyby. Tak jsem popravdě trochu smutně řekla, že ještě nic necítím. Tak až prý to přijde, mám si vše poznamenat. Na další poradnu jdu 28.7. a to prý bych už nějaký ten kopaneček hlásit měla. Nojo, ale co když to nepřijde?? :?

Nedělej si z pohybů hlavu. Ségra necítila vůbec za celou dobu těhu pohyby. Ořvala to kolikrát a co má? No zdravého kluka. Už je mu 13. Tak se neboj, třeba máš taky lenocha v bříšku a nebo prostě nevíš, že je to ONO. :c: :a:

Ahoj, neboj, kopanečky určitě přijdou, bude to pak z ničeho nic. Já jsem dnes 17+6 a cítím mimčo kopat asi týden. Před tím to bylo takové spíš bublání. Ale je to u každého individuální. Kamarádka to cítila třeba až někdy kolem 25tt. Takže se uričtě taky dočkáš. Pak si toho kopkání ještě užijeme až až ;) Hlavně, že je všechno v pořádku, to je to nejdůležitější

ahoj nemusíš mit strach kopaneček určitě příjde ja si vspomínam že u prvního mimi mě ve 20tyd.uš kopalo dokonce jak jsem byla na ultrazvuku a jak mi vjel na břicho bylo to studené a dostale jsem přímy kopanec do toho strojku co mi jezdil po bříšku aš mě to zabolelo.tak neboj kopanců si ještě určitě užiješ hodně.čím víc mimi tím rychleji kope mě třetí začal kopat uš v patnactem tydnu.

Ahojky, pohyby jsou opravdu hodně individuální.... Já je sice měla od cca 17+3, ale je úplně v pohodě, když je budeš mít až kolem 22.týdne, což bývá u prvorodiček běžné. Určitě si z toho nedělej hlavu. Některá miminka jsou čilá hodně, některá méně. Jinak super zprávičky z poradky, jen tak dál :-)

Ahoj, tak moc blahopřeju :). My dnes máme 16+5 a taky jsem byla v poradně a všechno v pořádku, tak vím, jakou máš radost. A pohyby taky zatím necítím, ale vůbec bych se netrápila, na to je ještě čas, neboj.

Až bude miminko trochu větší, tak ho můžeš i sama "rozhýbat". Říkala nám to porodní asistentka na těhotenském cvičení. Prý než vyrazíš k doktorovi s panikou, že se miminko dlouho nehýbalo, máš si lehnout na záda a dýchat do bříška (uvidíš, jak se ti bříško zvedá..). I můj lenoch se potom začne hýbat.. ale u mě to fungovalo až ta od 25tt.
Jarka

Ja jsem dnes 18+1 a taky nic moc necitim, jen takove obcas zasimrani, nebo zaskub a to teprve asi tak tyden! Urcite to prijde... musi, taky na to cekam :///:
A teda pritel rika, ze to neni mimi, ze to jim moc fazoli :00: chlap no :s:

Ahoj,
vůbec si nedělěj starosti, kopaneček přijde. Já asi od 18tt cítila slabé šimrání, ale první kopaneček přišel až asi v 25tt. Dnes začínám 34tt a pořád se moc nehýbe, asi máme líné miminko.. každé je prostě jiné. Hlavně bud v pohodě a nestresuj se, hlavní je, že je tvé miminko v pořádku :-)
Jarka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky