Očkování proti TBC???

13.07.2009

Ahojky holky když v porodnici oočkují proti TBC ten hnisavý váček se musí udělat??Já jenže maličký tenhle týden bude měsíc a po očkování ani památky měla tam červenou tečku od toho a za tři týdny to bylo fuč.To je dobře nebo špatně že ten hnisavý váček se neudělal a budem muset na přeočkování???

Kliknutím vložíte smajlíky:

nám budou ted 3 měsíce a po očkování ani památka,takže nás bude prý čekat přeočkování

ahoj, tak malé byl v pátek měsíc a po očkování taky ani památky. 20.7. jdeme na prohlídku v 6ti nedělí, tak jsem zvědavá co nám nato řekne dr. S prvnim mimčem to bylo jiné. Měl tam pupínek. Nehnisal mu, ale byl tam takovej pupínek. Ve 3 měsících jsme s tím šly na kontrolu..
Tak nevim jestli jí budou přeočkovávat když nebude reakce, nebo jak to je....

Malá měla očkování na TBC taky bez problémů.Pak nás pozvali na kontrolu,všechno a všechno bylo v pohodě.Navíc,mám pocit,že dokuď nemáš zahojený očkování na TBC,žádný další ti neudělaj.Takže jestli to má malá zahojený,tim líp...

Myslím, že se musí udělat, ale vy máte ještě čas. My jdeme na kontrolu zítra a máme ho tam. Malýmu jsou tři měsíce a odložili mu kvůli tomu očkování. Když se neudělá, tak se myslím přeočkovává. :kytka:

meli reakci az za tri mesice a vydrzelo to hnisat pres pul roku. Takze si myslim, ze reakce se objevi pozdeji, pokud zadnou mit nebude tak stejne nejdrive pujdete na premereni vpichu a tam se teprve zjisti jestli je treba preockovat, tak jeste vyckej. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky