váha po porodu - jak vám jde dolů???

13.07.2009

Ahoj červíci, resp. nové, čerstvé maminky :-), chtěla jsem se zeptat, jak jste na tom s váhou po porodu??? Já jsem teď 3 týdny po porodu a mám nahoře +4kg. Už týden se s těmi kilči nic neděje, nějak se to zastavilo... A to plně kojím, k miminku v noci stávám cca 3x-4x - no a váha ne a ne dolů. Bříško nemám už skoro žádné, spíš mě trápí to, že neobléknu skoro žádné svoje kalhoty, které jsem měla před těhu...A to každý den min. 1/2 hodiny cvičím! Jak jste na tom vy???? Je to normální, že se ta váha tak nějak zastaví??? Jsem z toho taková nějaká smutnááá :-(

Ahoj Pavlo78,
uklidním tě. Pánev se ti během toho 6ti nedělí zase vrátí zpět. Taky jsem se hrozila, že nic nezapnu, obkléknu, ale nezapnu a po 6ťu už to bylo OK. Taky se mi takhle hezky dařilo sundat nabraná kila a ani nevím jak.. Nějak to šlo samo.. Plně jsem kojila, tak asi tím.. Jen měj trpělivost a za pár týdnů budeš krásná maminka :-), ale to jsi určitě už teď :-)..

Ahoj, to jsi na tom ještě dobře. Já budu ve čtvrtek 3 týdny po porodu a nahoře mám stále 8-9kilo! A to kojim. A mám pořádnej pupek, nebo spíš takovej rosol. Snad to časem zhubnu. Pánev se mi taky dost rozšířila a žádný džíny neoblíknu. Chodim pořád v teplákách, investovat se mi moc do nových kalhot nechce. Počkám a uvidim.

tak to máme úplně stejné. Ze začátku mi šly kila také hodně rychle dolů, ale teď se to seklo a ne a ne nic dostat dolů. Také nic neoblíknu a už mě to štve. Říkala jsem si ,že dřív jak za 14 dní na váhu nevlezu, aby mě to nestresovalo a třeba mě to pak mile překvapí :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

nechci ztratit mléko, ale sladkosti nejím, nějak na to nemám chuť... to poslední 1,5 měsíce v těhu jsem teda chuť měla a furt, taky jsem přibrala v 9. měsíci 3 kg :-) - no kuličkaaa

no s tím cvičení to moc nepřeháněj,hlavně né břicho,protože ti můžou zůstat rozestouplé břišní svaly a s tím, už pak nic neuděláš.Neboj vydrž nemůžeš byt hned jak proutik,vždyt si 9 měsíců přibírala a máš po porodu tak to nejde hned.Já mám taky pořád 3 kg nahoře a jsem 6 týdnů po porodu, do nohavic se taky zapnu jen tak tak.Ne že bych byla jako tlustá,ale přijde mi,že mám nějakou širší pánev.

In reply to by renka13

no právě, mně se taky zdá, že mám nějakou širší pánev... taky si nepříjdu tlustá, ale váha mluví jasně :-). Vím, že to chce trpělivost, ale ta mi asi krapek schází :-) - a jsem zvědavá, jestli se ta pánev zase vrátí do původního stavu - obávám se, že neee

In reply to by PAVLA78

jo ta váha :) asi ji nekde zašiju do skříně nebo nevim,protože na ní stojím každé ráno :s: jako ta trpělivost schází i mě.Mám dny kdy jsem v poho a pak mi to přepne a pořád frflám na to jako se mi to nelíbí,že mám širokou pánev a celulitidu a tak,vždyt to určo znáš."ženský" :s: :s: :s: no já doufám,že jo protože nevim nevim :n: jak si pak budu kupovat kalhoty :///: já se na to ptala pár kamarádek co jsou už léta po porodu a říkali, že možná to nebude úplně jako před porodem,ale určo se to trocha vrátí nazpátek a že se jim to vše začalo vracet tak zhruba po těch 3 měsících.

In reply to by renka13

Tak holky o váze já bych mohla vyprávět :00: já nabrala při malým 30kg a sice už jsem něco shodila, 10 nechala u porodu ale 12 kg furt nahoře a to jezdím na kolečkových bruslích a uplně jsem změnila jídelníček a nejím sladké. Já mít jen 4 kg nahoře tak si pískám :!k:

In reply to by Luxil

tak to jsem na tom podobne... Ja pribbrala 25kg a ted uz to budou 3 mesice po porodu a porad mi zbyva 9kg, a to jim normalne, zadne sladkosti, porad chodim na prochazky, jezdim na bruslich a opravdu malokdy si jen tak sednu a odpocinu... Chce to cas, ja se na sebe radeji nedivam do zrcadla, panev se mi taky hrozne rozsirila, ale vidim, ze se dava dokupy, pomalu ale prece jen. Za chvili zacnou padat jeste vlasy :) Proste 9 mesicu jsi tehotna a pak dalsich 9 mesicu se davas dokupy!!!
Taky bych chtela mit jen 4kg nahore po 6-ti nedeli ... hihi

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky