Kousani

13.07.2009

Cauky maminy,

mame rocniho nezbedu a zacal nas kousat. Jak ho to odnaucit? Kdyz mu `vyhubuju`, tak se tomu smeje a kouse dal. Je to peknej dablik. Navic jak to clovek neceka, tak vyjekne a jemu se to samozrejme libi. Nerada bych, aby z nej byl rafan, jednoho mame v rodine, uz mu jsou 4roky a je to docela problem, ve skolce kouse do deti.
Mate nejakou fintu, jak ho to odnaucit?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Kousni ho vždycky taky... minimálně tak aby mu to bylo nepříjemné... Prý to funguje... Tak pa a nedej si malýho k obědu :hu:

Ahoj, taky nad tím přemýšlím. Po těle mám modřiny, jak mě pořád hryže...... Teď zkoušíme nevšímat si toho. Odsuneme ho, když to jde, ale jinak na kousnutí nereagujeme. Ze začátku to bylo mnohem horší, protože když neviděl žádnou reakci, tak kousnul hned zase a mnohem víc, ale teď se mi zdá, že už nekouše tak často. Tak buď je to náhoda a nebo ho to nebaví, když u toho neskučíme a nezvyšujeme hlas :)

In reply to by Juulca

JJ, jakmile na to clovek zareaguje vyjeknutim nebo vynadanim, zene se na dalsi kousanec. Ted se snazim nepistet a jen ho dam od sebe pryc a reknu mu, ze ho nechci, kdyz je takhle zlobivy, zatim ale hryze prad. Jsou to pekny vyjlupci. :)

Ahoj..na to finta asi není :n: Nám to syn taky dělal.Dokonce jsme ho i trochu plácli a nic.Smál se a pořád si z nás dělal prču :hu: Na štěstí ve školce ho to přešlo.Tak pevný nervíky :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky