Jak Vám spinká květinky?

13.07.2009

Ahoj Květinky i ostatní maminky :c:
Jak Vám spinkají Vaši broučci?
My teda před den toho moc nenaspíme- max v kočárku a jak zastavím tak se skoro vždy vzbudíme..
A večer? Kubík vydrží po UM (dáváme jen UM) poprvé 4-5 hodin.. to nám vyjde tak na 12-1 hod..Pak se nadlábne a už tak 3 maximálně 4 hodiny. Ovšem poté už vstává.Takže každý den jsem tak od 4 až pěti vzhůru a jsem už celkem unavená.. achych.
Nemůže se dát už nějaký ten odvar z vloček nebo z něčeho aby déle vydržel?Prosím poraďte mi něco :one:
Je nám 2 měsíce a 8 dnů.
papa V. :cat:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj Veru, no neboj nejsi v tom sama, já Julinku stále krmím každé cca 3 hodinky, ať je den nebo noc, takže jsem se také ještě pořádně nevyspala :00: dvakrát maximálně třikrát se stalo, že mi spinkala 6 hodin v kuse, ale to byla spíše vyjímka, kéž by to tak bylo častěji :one:

ahojky

tak nám malý řádil do 6ti týdnů moc nspal řval několik hodin vkuse a nic nepomáhalo,byl nakrmený jsme taky jen na UM,přebalený,vyprděný a pořád jen brečel až rudnul a dost se vztekal .Usnul až jak se unavil tím brekem vždycky mi to rvalo srdce ale pak se to už dalo do pořádku.Ted´ má 2měsíce spí celou noc celý den pořád,vzbudí se jen jak má hlad,chce se smát a nebo když ho trápí prdíky.Známí mi říkali dnes jestli vůbec žije,že fut jen spí v noci se budí jen jednou.

Tak nevím kde je chyba :s: Asi nějaké moc akční dítko :00: Uvidím jak vydrží dneska. Vychází nám papu na 21:00.taky nemůžem naběhnout na pevný režim- každý den mu to vyjde prostě jinak :jawdrop:
Všem co Vám mimískové spinkaj zááávidím :one:
papa V. :cat: a K. :e):

Ahojky maminky,tak my přes den teda toho taky moc nenaspinkáme,s kočárkem je to také stejné jakmile zastavíme tak se vzbudí malej,už je to krásné jak se směje a pobroukává si.Ale za to v noci je to zlatíčko....to nakojím tak kolem 19:30 a malej pak spinká až do těch 5-6hodin do rána.A to je plně kojený.No musím to zaklepat jak je hodnej :a: Jsou nám včera 2 měsíce.

ahojky,my jsme taky květnový a spinkáme asi takto:
když malou večer nakrmím tak kolem té 8-9 podle toho jak kdy vstává (kojím),tak spinkáme shruba do těch 3-4 hodin do rána, pak se vzbudí většinou už po dvou hodinkách,ale když se nakrmí vydržíme ještě v posteli tak do 8-půl 9 ráno, to mě nechá ještě i zdřímnout, i kdyš baruška už třebas nespinká a jen si tak žvatlá sama pro sebe. No a přes den pak kojím tak co 3 hodinky a někdy je den že prospí od kojení ke kojení a někdy jako třebas včera, pokud jsme nejeli kočárkem nebo autem tak nespala vůbec.

ahojky..tak sem ráda že nejsem sama...v klubu květinek se všichni chluběj jak jim ty jejich zlatíčka krásně spinkaj,ale mi teda nic....takže aspon s tím nebudu sama...my spíme takto-usne tak v 8hodin a budí se v jednu....ale pak už se rozjede a budí se snad každou hodinu...tak v sedm už je vyspalej ...takže od tý jedný je to fakt masakr...v noci kojím,takže si vždycky jen tak cucne a spí si vesele dál...ale co já,já se jdu napít,vyčůrat a než usnu,malej se zas pomalu budí...chjo

In reply to by Andrejka...

tak snad se toho taky dočkám....někdy se třeba zadaří a spí dvě tři hodinky po té jedné,a nebo se budí od těch 8 až třeba ve 3,ale to je málokdy....je vidět ale že to umí spát,jen se mu prostě nechce....kdyby aspon jedl,ale on si jen cucne a spí dál...bojím se aby se z toho nestal zvyk a už to tak zůstalo napořád

ahojky, tak nám jsou dva měsíce a jeden den :\x: a se spinkáním to máme takhle :'zz): usne v deset večer a spí do pěti do rána, to nakojím a spinká pak tak do osmi do půl deváté. To se vzbudí a už oka nezamouří až zase v těch deset večer. Když vozím v kočárku nebo tak, tak očka zavře, ale šímuje jedním pořád co se děje a jakmile zastavím, tak má obě oči hned otevřené. Jinak aby mi doma usnula přes den, o tom si můžu nechat jen zdát. Navíc vyžaduje pozornost, takže si toho moc neudělám. Ale co, aspoň, že se vyspím v noci :qu: papa :a:

Ahojky malýmu jsou 2 měsíce a 7dnu no malej taky moc přes den nespí jen večer aspon,že tak. Krmim po 3h.Nutrilonem a když je vedro tak mezi tim čajik takže krmíme 6denně to ti věřím,že seš unavená to já byla taky,když bylo malýmu necelej měsíc to jedl i vnoci a konečně se to zpravilo malej je krmenej ve 20h.a usne ve 22h.a spí do 5h.ráno někdy ho musím vzbudit a někdy ne potom zase usne a spí do 8h.naji se a už nespí a potom to je zase po 3h.19:30se vykoupe a ve 20h.ji atkhle to máme každý den myslím si že pravidelný režim pro malý spíše od mala si myslím,že je dobrý pak si na to zvyknou takže se trochu i vyspím a pro ně je to dobrý no nic takovýho neznám spíš bych malýmu nic nedávala do 4měsícu ale radši se zeptej Dr.ale jsou ještě malinkatý.Tak zkus taky udělat režim a uvidiš?Držím ti palečky musíš to vydržet časem se to zpraví unás to taky trvalo tak držím palečky

Ahojky malýmu jsou 2 měsíce a 7dnu no malej taky moc přes den nespí jen večer aspon,že tak. Krmim po 3h.Nutrilonem a když je vedro tak mezi tim čajik takže krmíme 6denně to ti věřím,že seš unavená to já byla taky,když bylo malýmu necelej měsíc to jedl i vnoci a konečně se to zpravilo takže trochu spánku mám tak uvidiš ono se to zpraví držím palečky musíš vydržet

In reply to by Andrejka...

Ahojda:-) my jsme si už psali viď?
Ještě blinkáte? my už ne a používáme jen normal nutroš.
Kolik toho teď vypijete? my většinou těch 120 někdy zkusím dám víc ale skoro nikdy si víc nevezme..
Doufám, že teda taky začnem spinkat přes noc déle...od všech slyším jak jim mimi vydrží 8 hodin a náš Kubík nic..
Tak papa a díky

ahojky květinko :k: tak my docela pěkně spinkám, (ale jsou dny co se vzbudí i v noci,ale není to tak čast)..tak my dopoledne kojíme a odpoledne jsem na UM... tak včera papala před půl desátou, usla před desátou a vstavali jsem v 5:15 .. což je obvyklý čas.. někdy se stalo, že i do šesti spinká.. takže já už jsem si docela zvykla,ale taky bych někdy zalehla za chůze :s: o půl šesté kojíme a po šesté ještě usne a ted třeba ještě spinká..jinak přes den toho naspíme taky malo, třeba spí 15min pak hodku vzhůru a tak dokolečka :-) o tom odvaru jsem něco slyšela, ale nevím jak či co.. já jsem to ani u první dcerky nepoužila.. tak snad ti nějaká jiná květinka poradí :a: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka