od kdy sportak?

13.07.2009

ahoj holky, chtela byh se zeptat.Nas melej ma 5,5 měsíce a davam ho nzatim do hluboke korby,ale malymu se tam vubec nelibi kdyz nevidio on chce vsechno pozorovat a tam toho moc nevidi,mame polohovaci sportak,myslite ze ho muzu uz vytahnoput???diky a hezky den

Kliknutím vložíte smajlíky:

no my máme sice zatím 2,5 měsíce ale až budeme mít 5,5 měsíce tak určitě tam ve sportáku už budeme protože jak se malý natahne tak už bude mít korbičku malou :( :D už nám chybí tak 5-10 cm aby jsme sli do sportáku...roste jako z vody a je vééélkyy :)

ahoj, taky to řešíme. Malé bylo 30.6. půl roku, taky chce čučet, často křičí, ale ještě držíme. Chci ještě alespoň měsíc vydržet, vím, že jakmile bude sedět ve sporťáku, už nebude chtít hajat :s:
Navíc hlubokou korbičku už nikdy mít nebude, a už to taky nebude takovéto "miminko".
Stačí, že ji furt doma taháme, jde kolikrát z ruky do ruky, tak ať ještě odpočívá na rovině. Sporťáku si užije další roky.
papa

hele, kamaradce se tam zase holcicka hodne potila a ma holcicku i dost velkou a to jsou ji 4,5 mesice a tak uz ji ma taky ve sportaku, dulezite je, jestli to jde polohovat do uplne roviny jako mas ve vanicce....pak je uplne fuk jestli ji mas ve vane nebo uz ve sportaku a uplne te chapu, rict vydrzte kdyz ma nekdo dost aktivní dítě akorat rozčílí:))) Lepší než aby ti malej vřískal celou vychazku a byli jste nestastný pak oba je lepsi to vyresit takhle:) tak ahojkyyyy

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka