KKMM-HOLKY CO RODILY V KVĚTNU 2009

10.07.2009

Ahojky holky....jen chci pisnout ze mi prislo celkem dost fotek vasich mazlicku...a ja uz mam zpatky doma opravenej pocitac a tak se v nejblizsi dobe pokusim o nejakou paradicku s foteckama....budu se snazit co nejdrive...zatim papa...a diky za trpelivost...kdo mi jeste neposlal tak klido posilejte..mihalaa@seznam.cz

Kliknutím vložíte smajlíky:

napsala jsem Pošlu, až nakojím :s: to už proběhlo několikrát, ale nyní jsem fotekču skutečně již odeslala, omlouvám se za zdražení :s:

VSEM CO MI POSLALI FOTECKY MOC DEKUJI A JESTE POCKAM NA NEJAKE DALSI...PAK ZKUSIM NECO VYTVORIT....JEN DOUFAM ZE MI TO TEREZKA UMOZNI PROTOZE POSLEDNI DOBOU KDYZ NESPI TAK UZ TEDA DOST VYZADUJE POZORNOST::STRASNE RADA SE SMEJE :-)Michalka

Ahojky,můžu taky poslat fotečku? My jsme na světě sice už od 25.3.,ale narozeni ve 32tt,malá se měla narodit až 21.5. na moje narozeniny. Gestační věk počítáme od května :k:

In reply to by lulucrue

JAsne ze jo....cim vic tim lip.....snad se vam to pak bude libit :-) je to jedno jak velkou...jakou mas tak takovou posli..samozrejme ze si vetsi rozliseni pak muzu zmensit...takze tu nejkvalitnejsi... :-)
Michalka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka